yardim ltf
merhaba ben almanyada kaliyorum ve yürüme engeliyim yani omurilikfelci 4-6, almanyada araba kullaniyorum otomatik ve el gaz firen sitemi var tabiki burda da ehliyetimi ona göre degistirmem lazimdin yani ayni tr deki gibi h sinif ehliyet aldim tabiki burda h sinif olarak gecmiyor ama numaralar var, gecen sene türkiyeden araba aldim 2 el 1,6 gecmeme suretiyle otomatik kia cerato 1,6, sorum su ona da burdan getiricegim donanimi taktiricam ama onu da bilmiyorum nerede taktirilir diye kocaeli de kaliyorum, istanbulda özgürbedenler diye bir yer var orada bana lazim olan sistem de var galiba veigel classic sistemin ismi, tabiki saglik raporlarimda var ama almanca tabiki ve yüzde yüz engelli olduguma dair engelli raporum var, 1 sorum: türkiyede arabavergisi ödemem icin bu belgeler gecerli olur mu acaba ?? ve bu belgelerlen engelli plakayi alabilirmiyim ??? tabiki eger gecerli olurza türkce tercüm ettiricem, arkadaslar manyak sorular olabilir ama cogu yeri aradim ama hic biri bana cevap veremedi burda türkkonsoloslugunu aradim bu sorularima cevap veremediler, türkiyede trafiki aradim onlar da ban dediler ki alman ehliyetinlen burda kullanabilirzin ama ebir sorularima cevap veremdiler, belki icinizden birizi bana yardimci olabilir insallah cok yoruldum arastirmaklan, arkadaslar cok cok tsk ederim yardiminiz icin
allaha emanetzinis
saygilarimla
ebubekir