Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alman yapımı tac biyonik marka sağ kol dirsek üstü protezimi satmak istiyorum

Hakan999396

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba 3 yıl önce yaptırmış olduğum sağ kol dirsek üstü protezimi satmak istiyorum. Protezim özel Almanya’dan gelme dir. Biyonik protez dir. Markası tac biyonik dirsek ve el hareketli el de 42 farklı hareket yapabiliyorsunuz ağır değil hafif kullanışlı dır. dirsek aksamı oynamakta dır. Son teknoloji üretilmiştir dünyadaki son teknoloji protez dir. Telefonla Bluetooth ile bağlanıp telefonla bile kullana bilirsiniz. Özelliklerini merak edenler araştıra bilir tac biyonik yazıp videolarını özelliklerini öğrene bilirsiniz 3 yıl önce 150.000 tl yaptırdım şuan ev almıştım evin borcunu ödeyemediğim için satıyorum sıkışık olduğum için 85.000 tl ye vereceğim pazarlık vardır.

Satılık kol protezi

Merhaba arkadaşlar ben 3 yıl önce biyonik protez aldım sağ kol için son teknoloji taç biyonik 150000 tl ye aldığım protezi 80000 tl ye satıyorum cayır cayır çalışıyor hiç bir yerinde bir sıkıntı yok sıfır kutusunda her şeyi ile teslim edeceğim dirsek aksamı var elin kendisinde 42 farklı hareket var ve kullanımı çok basit kullanımı konusunda eğitimi size protezi yaptırdığım yer aytaç protez verecektir. pazarlık vardır. aytaç protez bu protezi sizin kolunuza uyğun şekilde tasarlayıp sizde orda deneyip kullanıp içinize yattığında teslim edecek hiçbir sıkıntı yok bu biyonik protezi dışardan almaya kalksanız şu an fiyatı 180000 tl dir. Proteze telefonla bile bağlanıp kendi sinyalinizi takip edebilir ve telefonla bile protezi hareket ettire bilirsiniz. Son teknoloji ve gayet kullanışlı hafif dir. iletişim için:0542 242 13 16 SADECE CİDDİ ALICILAR ARASIN.

Üst Alt