Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya standardında evde bakim hizmeti vermek istiyorum. Talep olur mu?

yasemin45

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben Almanyada kalıyorum ve almanyada yasli bakim üzerine yüksek seviyede eğitim aldim. Ben Türkiyede Almanya standartalarinda Evde Yaşlı bakim hizmeti sunmak istiyorum.Sorum Turkiyede cok talep olurmu ve ne kadara maali olur?

Çok güzel bir fikir sizi gönülden tebrik ederim! İnşallah sorunsuz ve sıkıntısız kurarsınız planladığınız merkezi.

Valla standardı yüksek olacaksa neden olmasın.iyi hizmet iyi para demek. Karşılayabilenler için mükemmel. Yaşlı bakımının ne kadar zor olduğunu ne kadar büyük özveri istediğini herkes biliyordur. Bizim buralarda tanıdık çalışmayan birini bulup onlara baktırıyor insanlar kendileri bakamadıkları için. Bilinçsiz insandan ne kadar iyi bir bakım beklersiniz o kadar işte. Keşke herşey istenildiği gibi olabilse.. Dilerim güzel bir hizmet verirsiniz. Bence yapmalısınız. çoğu kişiye örnek olur belki bizdeki standartlarda yükselir.

çok doğru dağları inleten çığları bir ufak çakıl taşı ile başlatabilirsiniz! karar vermek bitirmenin yarısıdır. tekrar tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun arkadaşım!

Hepinize çok çok teşekkür ederim benim tek sorunum talep olurmu ve devlet yardımcı olurmu bakıma muhtaç yaşlılara biraz olsun maddi konuda.

Üst Alt