Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya Stutgard'da yaşayan norojenik mesaneliler ve böbrek nakili arkadaşların medikal malzeme temini..?

emrahtezcan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben nörojenik mesane ve böbrek nakili bir arkadaşınızım. Tak yapıyorum ve aşağıdaki ilaçları kullanıyorum. Benim sorum şu biz ailecek Almanya’ya taşınacağız ben sonda be aşağıdaki ilaçlarımı nasıl temin edebilirim bu konuda desteğinizi rica ederiz. Birde buradaki engelli raporumu nasıl orada işletebilirim.

Kullanılan İlaçlar

Myfortic 360 Mg
Prograf 1mg
Deltacortil 5mg

Kullanılan Sonda

Hi-Slip 14f

Saygılarımla
Emrah Tezcan

Oradaki hastane prosedürünü işletirsin heralde. Buradan aldığın rapor geçici bi kolaylık sağlar o kadar. Önemli olan orada sosyal güvenceli olman

Çok geçmiş olsun, bende böbrek nakilliyim, bende prograf 1mg, deltacortril 5mg,ve Imuran içiyorum, bende hep bunu merak ediyordum, çünkü benimde gitme ihtimalim var, mesela burada kutu kutu alıyoruz 3aylık, acaba oralarda nasıl işliyor sistem, Almanya veya Amerika Hollanda da olupta grupta olan arkadaşlar var ise yardımcı olur mu acaba

Üst Alt