Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya'da işitme cihazlarının fiyatı ne kadardan başlıyor?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
bildigim sitede almanyada yasiyan isitme sorunlu arkadaslar var
almancamis olmadigindan o konularda yayayiz
isitme cihazlarinin agir isitme kayipli olanlar icin olanlarinin ozelliklerini fiatlarini kalitelerini yazarsaniz olurda bizlerde faydalanirie
soyleki:amerikadaki sitelerde ayarlama aletinide yolluyor bilemediginiz yterlerde odyometristleri netten yonlendiriyormus oyle olursa amma guzel olurdu bizler icin
biraz ekonok olursa tadinda yenmez
illaki turkiyeden alip odyometrist ayarliycak degilya kendi isimizi kendimiz gorelim ne kadar euro versekte birazicik paramiz bize kalirsa ne iyi olurdu

bende merak ediyorum Almanyada ki cihazları. mesela siemens.

oezix;

sizde isitme sorunluysaniz bizlere bilgi verebilirsiniz tesekkur ederim ilginize
alman mali hansaton diye yaziyorlarya o nasil birseyki

bide ben resoundun cihazlarini begeniyorum onlarin superpower olanlarinin ayarlama aletiyle beraber veriyorlarmiki almanyada
nede olsa ispanyol mali bildigim ab ulkeleri:) belki gumruk vergisi filan olmayinca almanyada daha ucuza gelirmiki
ilgilenip bildiklerinizi bizlerle paylasirsaniz biz isitme engellileri sevindirirsiniz

resound danimarka malı sanrm oticon un hemserisi. ispanyol olan gaes.. siemens de alman malı onun argümanı boldur oralarda

iste gaes diye ispanyol sandimdi
siz sparx kullaniyorsunuz ya memnunmusunuz

sparx ı son 2 3 aydr kullnyrm, valla ne diyim 105 db kayba duyuruyo ama dudak okumadan anlama yok. diger kulagmda da resound azure var onla brbr kullnyrm. azure olmasa pek bir sey anlıycaım yok yani..
bu arada blrteym sparx ı taktgm kulagma daha once işitme cihazı denemedm ve de 2 yasmda gecrdgm kabakulakdan beri boyle, yani bi kıyaslama yapamayacagım.

vaaaay azure
heryere yaziyosunda agzimizin suyunu akitan super gelismis azureden bisicikler yazmiyosun
sanirsam o pahali bi cihaz ama cok cok cok guzel bi cihaz ne diyosun albunu

azure iyi gusel, saolsun, yoldasım oldu kendisi. pahalı baya eet. 17 kanallı cihazla 6 kanallı cihaz arasndaki farkı azure yi deneynce kesfediyorsun. daha geniş bi cevreden geliyor sanki sesler. ama ole abartmaya gerek yok, yine tam duyamıyoruz. bnce en buyuk artısı telefonla konusurken adam gbi ses vermesi. yeni cıkan oticon agil le aynı ozelliklere sahip zanndersem, agil daha yeni oldugu için brz daha iyi olabilir.
genel olarak memnunum..

eee streamermi ne haltsa onunlami kullaniyorsun resundun bi tek azuresi uyumluymus su aletle
pahali diyosunda fiatini kac db ye karsiladiginida yaziversen
cunkim sitesinde hic yazmiyo su mubarek gaeste

turkiyedeki sitelerde pek yazmıyor evet. streamer ını almadım, bole sek kullanyrm. bte power(bnm kullangm ve de en guclusu) modeli en son 110 db e kadar karsılıyor ama 110 db kayıplı bir hastaya tavsiye edeceklerini hiç zanntmyrm. bnm kaybım 82 db ancak ilk aldgm zaman 95 db di. fiyatı da 4000 tl civarnda bişeydi, azure den once dot u sipariş ettrmiştm ama otme durmynca caresz geri gondrip bunu getrttik, üstüne de para ödettrmedi odyometristim. dot 3.500 tl ydi sadece onun fiatını ödedim.

yapmaaa dot dunya tasarim odulu kazanmis herkesin begenecegi heves edecegibi cihaz

su azureye bende pek heveslendim ama benim canta en son135 db yi karsiliyor cihazimdanda memnunum ama ya bozulursa bir gun bile cihazsiz duramam birde senin sparx kullandigin kulak gibiyim ayni onun icin yeni bir cihaz alacagim
telefon muzik benim neyimede iste hevessss

dot u da gorunmuyo diye istemiştim ama 95 i karsılamıyor maalesef(yeni cözüm: saclarm belime kadar). azurenin de gücü 136 db cıkıslı ama sparx sana daha uygundr bnce. sparxla telde duyuyorumda işte blablabla dan otesi anlasılmıyo.
canta dedigin http://www.who-sells-it.com/images/catalogs/1344/pdf_4944.pdf buysa bence sana yetrsiz, 100 db kayba kadar karsılıyor cıkıs gücüne bakmakla olmuyor genelde, kapladıgı db alanına da bakmak lazım.
eger canta buysa cok iler kayıpları karsılamaz diye dusunuyorum..

evet bu ama denedigim butun cihazlara degismem canta cihazimi yani o kadar seviyorum can yoldasim herseyim
iste 5 inci seneyi yasiyoruz ee hic bakim makim gormedi cefakar cihazim gittigimde gaestekilerdensormustum biz satmiyoruz dediler bunu
danovox diye almistimya demekki gaesin diilmis
kazara cihazim bozuluverirse gene onu alicaktim artik kim satiyosa bu cantayi

Üst Alt