Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya'da kas hastaları için kullanılan zeel comp.N FL. Verd zur iğne hakkında..?

allexx

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bende kas hastasıyım ,sizlerle paylaşmak istediğim : almanyada kasları güçlendiren sinirleri yenileyen bir iğne olduğunu duydum, kas hastalarıda kullanabiliyormuş. İğnenin ismi (zeel comp.N FL. Verd zurin ) . Duyan bilgisi olan varmı yada kullanan varmı ? paylaşırsanız cok sevinirim

netleşsin bilgiler.hemen almanyadaki akrabalara haber uçururuz.inşallah faydalidir.

Sanırım bu ilaçdan bahsediyorsun, kas hastalıgını tedavi etmez, ama rahatlatıcı etkisi olabilir.
Zeel

arkadaşlar , bana anlatan arkadaş kasları güçlendirdiğinden bahsetti. ve ben araştırdım almanyada böyle bir iğne var . kullanan varmı onu merak ediyorum yada bir hekime sorma imkanı olan varmı

İçeriğine baktığımda bu ilaç homeopatik ilaçlar grubunda olmalı...yani en saf hainde ana maddeleri doğadan alınan ilaç grubu...

Arnika montana dediği dağ çiçeği...

Tesir şekli:

I) Çiçekleri; antiseptik, antibiyotik, antiflongistik (iltihapları önleyici), ro-matizmayı önleyici, ağrı kesici, yaraları ve morlukları iyileştirici, damarları genişletici, kan dolaşımını sağlayıcı, kalbi kuvvetlendirici ve dokulara sızan kanı buralardan uzaklaştırıcı yani iç kanam nedeni ile oluşan morluğu gidericidir.
II) Kökleri; iltihapları önleyici, krampları çözücü, tansiyon düşürücüdür.

Rhus Toxicodendron da zehirli bir sarmaşık türü öğrendiğim kadarıyla...

Sanguinaria canadensis de bir bitki...e bu nasıl bir ilaç böyle bitkisel özler içeren anlamadım...

sülfür de zaten çoğu tükettiğimiz gıdada mevcut...Brüksel lahanası, bakliyat, kuşkonmaz, sarımsak, soğan vs...

bu ilaç galiba rahatlatıcı muhteviyat içeriyor...yani büyük umutlara kapılmamak lazım...

Üst Alt