evet ben gittim xcell-center'e itirazı olan?bi türlü anlamıyorum sizin mantığınızı ben oraya tedavi olmak için gitmedim ama bunu bi türlü anlatamadım artık hep susuyorum bu son yazım buraya siz oturun anlayıp dinlemeden yorum yapın kafanızca bu araştırmaların önü çok kapanır,aynı uygulama Türkiye de de yapılıyor madem kök hücreden yana umudunuz yok niye iyi haberlere seviniyorsunuz?aaa tabi Türkiye de ücretsiz diyeceksiniz ama denek sayısı ne kaç tür hastalık araştırılıyo?bunu da hesaba katın,bi laboratuar kurup araştırma yapmak kolaymı?peki denek olmayacaz sonuca nasıl ulaşcaz farelerle mi?zaten fa'lı hasta ne kadar?ben gitmeseydim oraya fa da kök hücre naklinin başarılı olup olmayacağını nasıl emin olacaktık?xcell-center bana asla gel tedavi edicez demedi başarı oranı vermedi,biz 2012 ye kadar devletle anlaşma yaptık dediler ve bu yöntemin hangi hastalıklarda nasıl sonuç verdiğini rapor edicez dediler,ona göre tedaviyi geliştircez istersen vazgeç paranı alıp gidebilirsin dediler,böyle araştırmaların önünü tıkarsak bi arpa boyu yol alamayız,maalesef...