Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya'daki XCell-Center kapanmış!?

fantastik

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
gecen ay şu meşhur merkez kapanmış demek ki ne olup olmadıkları ortaya çıkmış

Erken emekli olaca kadar iyi para kaldırdılar demek...

bana buraya gel demişlerdi zaten huylandıydım

Bu merkezin kapatıldığını nereden biliyorsun? Kaynak nedir? web sitelerinde böyle bir bilgi yok: Xcell

Bir ingiliz websitesinde şöyle bir haber var (bir arkadşaım aktardı): yeni AB yasalarina gore bu tur merkezler yasadisi ilan ediliyormus. bu nedenle Almanyadaki bu tur kliniklerin de kapanmasi soz konusuymus. ne zaman kapanacak acaba diye soruyor. cunku Almanya bunlarin yasal oldugu nadir orneklerden biriymis. Ingilterede yasakmis ornegin.
yazinin tarihi bugune ait. yani sanki kapatilmis gibi anlatmiyor da kisa vadede kapanackmis gibi anlatiyor. AB ile ilgili yasal degiskiliklerden oturu...

haberi doğrulayan link,haber vs ? merak ettim gerçekten

sanırım forumdan birkaç arkadaş x center'de tedavi olmaya çalışmıştı

evet ben gittim xcell-center'e itirazı olan?bi türlü anlamıyorum sizin mantığınızı ben oraya tedavi olmak için gitmedim ama bunu bi türlü anlatamadım artık hep susuyorum bu son yazım buraya siz oturun anlayıp dinlemeden yorum yapın kafanızca bu araştırmaların önü çok kapanır,aynı uygulama Türkiye de de yapılıyor madem kök hücreden yana umudunuz yok niye iyi haberlere seviniyorsunuz?aaa tabi Türkiye de ücretsiz diyeceksiniz ama denek sayısı ne kaç tür hastalık araştırılıyo?bunu da hesaba katın,bi laboratuar kurup araştırma yapmak kolaymı?peki denek olmayacaz sonuca nasıl ulaşcaz farelerle mi?zaten fa'lı hasta ne kadar?ben gitmeseydim oraya fa da kök hücre naklinin başarılı olup olmayacağını nasıl emin olacaktık?xcell-center bana asla gel tedavi edicez demedi başarı oranı vermedi,biz 2012 ye kadar devletle anlaşma yaptık dediler ve bu yöntemin hangi hastalıklarda nasıl sonuç verdiğini rapor edicez dediler,ona göre tedaviyi geliştircez istersen vazgeç paranı alıp gidebilirsin dediler,böyle araştırmaların önünü tıkarsak bi arpa boyu yol alamayız,maalesef...

Üst Alt