Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya'dan 3000 £ değerinde akülü sandalye getirtebilir miyim?

bluesky

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba ben şunu öğrenmek istiyorum almanyadan 3.000 (üç bin) euro luk bi akülü tekerlekli sandalye getirtebilirmiyim gümrükte sorun çıkarmı kullandığım sandalye bozuldu acilen yenisine ihtiyacım var beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekürler.

İkinci el mi, sıfır mı?
3000 Euro değerinde olduğunu kim nasıl anlar ki? Gümrüksüz geçiş için öngörülen tavan bedelin (1500 Euro) altında olduğunu söylersiniz...

araç sıfır bülent abi markası meyra optimus aracı alırken faturaya 1500 euro nun altında bi fiyat yazdırabilirsek getirmek daha kolaylaşır belki diye düşünüyorum siz nedersiniz abi? bide araç sıfır veya 2. el olması gümrükten geçişte bi farklılık yaratırmı? almanyada bi tanıdığım var gerekirse tır şirketleriylede görüşücem gerisi artık benim şansıma kalmış ilgin için saol abi.

Düşük fatura olursa, bence hiç bir sorun olmaz. Sonuçta ticari değil, hediye amaçlı ve doğrudan ve sadece sakat kişinin kullanımı için üretilmiş.
Hiç bir sorun yaşamayacağını düşünüyorum.

Nasıl bir yol izlediğini, nelerle karşılaştığını ve sonucu bu başlığa yazarsan çok sevinirim.

Üst Alt