Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya'dan arkadaşım kanalıyla Meyra optiumus araç almak istiyorum..?

ACUN

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
fiyatları pahalı almanyada bir arkadaşım var almanyadan nasıl alırım şartlarını bilmiyorum lütfen bilgisi olan yazsın

Ben aldım bi tane;
Almanya'da oturan abim ebay'den 450€ aldı. Gümrükte sorun oluşmaması için konsolosluktan aracı bana bağışladığına dair belge aldı ve buna sağlık raporumu, ikametgahımı, kimlik fot. ekledik ama 4 ay TRye götürecek taşıma firması bulamadık. Çoğu tırcılar gümrükte sorun çıkartıyorlar diye almadı, varsa tanıdık ben götürürüm diyene belgelerle verin; bakanlık bu şekilde asla sorun çıkmaz/çıkartamazlar dedi. Yada TR ye tatile panelvan aracıyla gelen getirebilir. Ben bir kafile aracılığla kendim getirttim, bir organizasyonla giden çok sayıda engellilerin oluşturduğu bir kafile... Uçağa alınması gereken engelli aracı çok olunca arada kaynadı, büyük olunca mırın kırın etselerde 5 kuruş istemeden aldılar. Tek başına bu büyüklükte akülü aracın taşınması çok çok pahalıya mal olur.

TTDETT arkadaşım şimdi dedigin yolla yurt dışından akülü scoter getirte bilirmiyiz benim de almanyada abim var orda sıfır akülü sandalye alsa ve bunu bir tanıdık yada bir tırcıya verse evrak olarak ne yollamam lazım.evraklar oldugu zaman sınırda yani gümrükte sorun cıkarmı acaba daha tedaylı bilbi vere bilirmisin

Hibe eşyanın gümrüğümü olurmuş.!
Heleki engelli aracının. Sanki devlet veriyor. Bide gümrükmü vericeksiniz.?
Bu araç gereçlere hakkınızdır. Hakkınız... bişe olmaz...

kardeşlim çok yardımcı oldun allah razı olsun

sen ne aracı getirttin markası neki

gümrüğü yok demişsiniz ama bunun şardı şurtu illaki vardır bu konu hakkında detaylı bilgi verebilecek bir arkadaş yokmu ..

1 tane sandalyenin gümrüğü, şartı şurtumu olur.

Üst Alt