Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya'dan satılık Mercedes Vito 9 koltuk CDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EMEK_

Yasaklı Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
MARKA = MERCEDES BENZ
TÜRÜ = VITO CDI DIESEL
MODEL = 06:07:1999
KASA TIPI=9KOLTUK CAMLI VAN TÜRÜ MINÜBÜS
RENK = BEYAZ
HASAR DURUMU = KAZASIZ
SILINDIR HACIMI =2151
VITES = 5 VITES MANUEL
SASE NO = VSA63819413216411

transkontrol sistem.abs.airbag.cd calar.9 koluk.renkli camlar.klima.175241 km de hatasiz konforlu bir arac...4 tekeri yeni.servis bakimlari yapilip teslim edilecek...

fiati= anahtar teslimi 9000 euro

0545.536.43.00 veya
celik05@live.de

burdan ulasilabilinir. saygilar EMEK_

keşke bizlerde 1600 sınırı olmasada bu tür mercedes vito getirse? Peki koldan özürlü olanlar bu tip minübüs alamıyormu?

merhaba efendim
koldan özürlü engelli arkdasimiz bu araca sahip olamiyor malasef :-(

birileri bu ise öncü olup.veya öncü olacak kisiye destek olunsada keske 1600 sinirlamasi 9 koltuk konusu vs vs vs mantiksiz bir sürü konuyu yasal cervede cözse deyilmi ferhat?
en azindan engellli arkdaslarimiz sokakta bulmuyorlar ya parayi daha cok avanatj sahibi olurlardi.....

EMEK ya arakadas arabanın resimlerini koysana madem dürüst esnaf isen sattigin arabanin iç ve diş görünüşünü hatta km si çek koy...arkadaslar almanya araba sitesinde türkçe dil secenegi mevcuttur ordan fiyat karşilaştirmsini yapabilirsiniz...emek in evrdigin ilanin aynısıni almanya sitesinde 6bin avroya kadar bulabilirsiniz hatta ben size bulayım elim degmişken örnek gösterim 1-2tane yada siz kediniz abkın asagıdaki linkten
http://tur.autoscout24.com/home/index/search.asp
verdigim linkte türkçe dil secenegi mevcuttur

ya arkadaşım eğer şu ifadeyi kullansan daha doğru olmazmı? Emek oto arabanın ic ve diş resimlerini koysan daha sağlıklı olmazmı ve km sini çekersen en azından görürüz nasıl bi araç insanın kafasında yer eder vs vs vs...
sen ne yazıyon eğer ki dürüstsen resim neden koymuyon lafa bak yaaa böyle yazıp ortamı geriyorsunuz sanırım oturan boğanın iğer konuda mesajını okumadın yine ortamı germe Bu arada türkce dil bilgisi olan siteyi vermişsin ve bu araçlardan 6000 euroya olacağını yazmışsın evet doğrudur doğru söze ne denir ama baştaki ifaden yanlış lütfen ortamı germee çoğu kişi araba ilanı verip resim koymuyor o zaman herkes sahtekar senin ifadenle :)

satis ilanini vermis oldugum mercedes vito marka aracim amasya merkezde emekli mehmet beye engelli kizi icin satilmistir.arac yeni haftaya carsambaya veya persembe ankarada nakilhanedebedelsiz ithalat gümrügünde teslim edilcektir..Allah kazadan beladan nazardan korusun.

1=prens...senin türkce verisyounu diye bahs ettigin sitedeki arabalarida gördük yola gitmeyen nerdyse tekeri bile olmayan araci angelli insanara utandamdan teklif ediyorsun birak artik tekesiz vs vs vs olmasini üstelik 1.8 motor bir araci.millet bas bas bagiriyor 1600 den yukari olmaz diye.ve halaaaaaaaaa piskinlik yapip burda millete cok bilmis ayaklarina yatip www.autoscout.de nin türkce verisoyununu veriyosun.seni bu konuda da aydinlattim.bu tür sitelerin türkce versiyonuna aldanmasin kimse diye.sebebi ise orginal sitesindeki yazlanla türkce dil versiyonu arasinda anlatim aciklama tamamen yanlis ve eksik.yapma artik.senin amacin nedir derdin nedir bilmiyorum ama kendine ve budaki engelli insanlara saygisizlik yapiyosun.herkes elestiriye acik yorum yazlcak iyi kötü ama sen bu zamana dek yazdigin hic bir yorumun arkasinda durma cesaretligini dürüstlülgünü gösteremedin.

2= prens 6 bin euroya bir sürü vito var dedin.sana burda rezil olmaman icin son sans veriyorum.6500 e de olsun klimali 9 koltuklu 112cdi veya 230 cdi mercedes bul en az bu arac kadar temiz olmak kaydi ile.haydi göster kendini......6500 euroya bul 500 euroda ben sana havadan verecgim.

dürüstlük senin adabinda altta kalmaksa.ben dürüsr deyilim dostum.benim bunu senin yüzüne söyleme yüregim var ama senin yüzüme karsi söyleme sansin yok. siteyi ve yorumlari germe.yaptigin yorumunun düsünecinin arkasinda kal.... emege saygi göstermesini ögren........ayagin yere bassin insanlara saygizlga gerek yok.
saygilar...

arkadas madem dürüst esnaf isen koyacaksın sattiginin arabanın resimlerini ki insanların sana güveni olsun yada insanlari kafasında bi şekil olussun...koymak işinize gelmiyor dimi... kim bilir niye koymuyorsunuz.

sen hala neyın bıdı bıdısını yapıyosun utanmaz adam.alan almıs satan satılmıs sen hala bos bos konusuyosun.........

sen önce burdakı bes para olan onurunu kurtar

sana cok acık yazdım yorumun altında kalma kendını ıspat et dıye.

hala gevezelık yapıyosun utanmadan....

sözde engellılere örnek olacaksın den öylemı? :)) güldürme benı

kendıne hayırın yok senın....göz gördü hala ezılıyosun..

kedine bak utanmaz uçkagitçi adam ol önce sonra gel konus...arkaadslar herşey ortada hala üste çikip hakaret etmeye çalişiyorsun...kendin rezil olmussun laf atma bana...siz forumdan göz göre göre ethdit edip numarani ver deme caseretini gösteriyorsunuz...herkesin önünde bu hakaretleri yapiyorsanız sizinle aliş-veriş yapan kişilere allah yardımcısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt