Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alopessi (saç dökülmesi) ve çolaklık için %40 oran alınabilir mi?

alopes

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ekpss de öğretmenlik de var mı. saç dökülmesi engelliye girerse % kaç rapor olur. ek soru da şu: dirsekten rahatsızlık(çolaklık) engelliye girer mi? veya bu iki rahatsızlık birleşip bir engel raporu oluşturur mu? ekpss ye girmek için engel nasıl veya yüzde kaç olmalı.

merhaba, çolaklık için ne verirler bilmiyorum.ama saç dökülmesi için bana %10 vermişlerdir.

II. KIL FOLLİKÜLÜ İLE İLGİLİ HASTALIKLAR

1-Alopesi totalis %10

2-Alopesi universalis %10

collınanın kafası gıbımı yuzde %10 yoksa kısmi mı?

teşekkür ederim. raporla ilgilenebilirsem sonucunu haber ederim tabii ki.

collina gibi evet ve tüm vücutta kıl yok. bildiğin bişey varsa, raporla ilgili yaz lütfen.

Merhabalar, konu eski ama net bir cevap bulamadım. Kimi olur diyor kimi olmaz diyor. Benimde aynı şekilde %30 oranında bacakta problem var, saç dökülmesi sorununda ise oran %20 civarında. Şimdi sonraki başvuruda bu ikisini birden göstereceğim ancak gözümde de %15 civarında sorun var. Eğer saç dökülmesi buna dahil değil ise hiç risk almadan gözü göstereceğim. Sizce ne yapmalıyım? Üçünü birden gösterme durumum olabilir mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Üst Alt