Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ALS hastası annem için Cough Assist cihazı arıyorum. Uygun fiyata nereden bulabilirim

atesbey

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaslar merhabalar

annem als(motor nöron) hastası cough assist (balgam cihazı) denilen bir cihaza ihtiyacım var. ancak bu cihazı sgk karsılamıyor.
cihazın fiyatı 5500 euro yaklasık 12 milyar. benim bunu almak gibi maddi durumum yok. ne yapabilirim nerden temin edebilirim?

Bir de bu cihazı alan kullanan var mı hastaya zarar verıyor mu cogu firmalar hastayı cok yordugunu söyluyor hasta kullanılabılıyor mu ankara da hangi medikal bayiligini yapıyor aydınlatırsanız sevinirim.

Bazı derneklere başvuruda ya da bulunduğunuz belediyelere başvursanız bi şansınızı deneyin belki karşılarlar uygun bulurlarsa durumu..

Ben bir yıl kadar önce bu cihazı araştırdığımda izmirdeki bir firma bir doktorun reçete etmesi,kurulun onaylaması ile sgknın ödediğini söylemişti.Ben bu cihazı bırakın reçete edecek, bilen doktor bulamadığımdan sgk gerçekten ödüyormu birebir öğrenemedim ama o zaman medikal firmasından bana verilen bilgi ödendiği yönündeydi.
Ben araştırmalarımda Amerikada makinaya bağlı solunum yapanlarca hatta oldukça küçük yaştaki kas hastalarınca bile kullanıldığını öğrendim.Yani yoruyorsada o kadar küçük yaştakiler bile kullanıyorsa zararı yoktur diye düşünüyorum.

cough asist cıhazı ile halen ilgileniyorsanız

((merhaba, kendi hastamda kullandığım ama su anda fazla ihtiyacım olmayan aradıgınız ( cough asist ) cihazı vardır. konuyla halen ilgilenıyorsanız ırtıbata gecebilirsiniz. gecmiş olsun... 05332633330))

Üst Alt