Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alt ekstremiteye baglı özürlülük oranı yüzde kaçtır?

bsaygun

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba... benim sağ bacagım dogustan yarısı yok... uyluk kemigim yok... ayak var ama diger bacagımın diz hizasında... bir ameliyat geçirdim ve ayak bilegim ters cevrildi.... bilegimi protezle diz olarak kullanmam için... fakat bilegimdeki hareket bozuklugundan dolayı o fonfsiyonda çok düzgün değil... yani dizim yok gibi bişi... arabanın arkasına falan zor oturuyorum... kalca çok kuvvetli değil....b
enim merek ettigim.... BENİM DURUMUMA BENZER BİRİSİ VARSA İCİNİZDE BİRAZ AYRINTI VERİP KENDİSİYLE YÜZDE KAÇ ORAN ALDIGINI YAZARSA SEVİNİRİM...,
BİR DE BENİM ANLAMADIGIM BENİM AYAGIM BU KADAR KISAYKEN ANKARA RAPORU GERİ YOLLLUYOR VE DİYOR Kİ, "BU HASTANIN YÜRÜYÜS BOZUKLUGUNU DEGERLENDİR BANA" DİYOR... "DİGER KRİTERLERİ BIRAK" DİYOR. NASIL İŞ ANLAMADIM.
BALTHAZAR FORMULU BANA DA UYGULANIYOR MU?

Cetvelden tüm fonksiyon kayıplarınızı tek tek buldunuz mu? Hepsinin tek tek oranlarını biliyorsanız yazar mısnız?

alt ektremite

yürüyüş bazuklugum tablo 3.4 te orta kısmında ilk şık...20 yazan....bacak yarısı yok zaten...ama buna oran verebiliyormu bilmiyorum.çünkü yürüme bozukluguyla bunu kombine edemssizn diyor...tablo 3.7 kas kuvvetinde...kalça derece 3 e diz yok zaten bende ayak bilegini diz gibi kullanıyorum ama oda sorunlu yani harekt ve kas gücü kesin derece 1 dir....diger b,r sürü şey var aslında ma 3.4 le bunları kombine edemi,yormusun....benim anlaymadıgım alt ektremitte yani tek bacak asla 40 ı gecemiyro mu?

Üst Alt