Arkadaslar merhaba... benim sağ bacagım dogustan yarısı yok... uyluk kemigim yok... ayak var ama diger bacagımın diz hizasında... bir ameliyat geçirdim ve ayak bilegim ters cevrildi.... bilegimi protezle diz olarak kullanmam için... fakat bilegimdeki hareket bozuklugundan dolayı o fonfsiyonda çok düzgün değil... yani dizim yok gibi bişi... arabanın arkasına falan zor oturuyorum... kalca çok kuvvetli değil....b
enim merek ettigim.... BENİM DURUMUMA BENZER BİRİSİ VARSA İCİNİZDE BİRAZ AYRINTI VERİP KENDİSİYLE YÜZDE KAÇ ORAN ALDIGINI YAZARSA SEVİNİRİM...,
BİR DE BENİM ANLAMADIGIM BENİM AYAGIM BU KADAR KISAYKEN ANKARA RAPORU GERİ YOLLLUYOR VE DİYOR Kİ, "BU HASTANIN YÜRÜYÜS BOZUKLUGUNU DEGERLENDİR BANA" DİYOR... "DİGER KRİTERLERİ BIRAK" DİYOR. NASIL İŞ ANLAMADIM.
BALTHAZAR FORMULU BANA DA UYGULANIYOR MU?
enim merek ettigim.... BENİM DURUMUMA BENZER BİRİSİ VARSA İCİNİZDE BİRAZ AYRINTI VERİP KENDİSİYLE YÜZDE KAÇ ORAN ALDIGINI YAZARSA SEVİNİRİM...,
BİR DE BENİM ANLAMADIGIM BENİM AYAGIM BU KADAR KISAYKEN ANKARA RAPORU GERİ YOLLLUYOR VE DİYOR Kİ, "BU HASTANIN YÜRÜYÜS BOZUKLUGUNU DEGERLENDİR BANA" DİYOR... "DİGER KRİTERLERİ BIRAK" DİYOR. NASIL İŞ ANLAMADIM.
BALTHAZAR FORMULU BANA DA UYGULANIYOR MU?