Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Altı yüksek ve az yakıt tüketen araç önerisi olan var mı?

niğdeli51

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar ben ötv siz arac alacagım ama kararsız kaldım hangı araba alacagım konusunda toyota corolla almayı dusunuyorum ama sızın tavsıyelerınızıde beklıyorum bulundugum yer arazı bakımından engebelı altı yuksek olması ve yakıtının az olması gerek cevaplarınızı beklıyorum

Niğdeli nereden hangi ilçeden ayrıca corolla yere yakın ve verebileceğin rakam nedir ona göre yazalım fikirlerimizi

Cemil abi sendeki KIA kaça maaloldu? Bu arada 3008 var bende hem yerden yüksek hem dizel hem triptronik 50000 liraya maaloldu bana bayi fiyatı 72000 lira

Edip kardeşim ben onu ötv indirimi almadan aldım 59700tl ama benzinli senin ki dizel sanırım.ötv indirimli herhalde 44000tl civarı antepte görüşmek üzere kendine iyi bak:)

Valla benim arabanın ortalaması 4.9 yazıyor ama genel anlamda şu a n 6.1 görünüyor gerçi 90 ile giderken 650 km ortalamam 4.8 net yaktığını gördüm sanırım 10000 de yazılım yüklenecek arabaya ondan sonra bakacağız.Cemil baba inşallah aksilik çıkmazsa görüşürüz.

tavsiyeleriniz için tesekur ederım arkadaslar tavsıyelerınızı degerlendırecegım umarım hayalımdekı arabayı alırım niğde çiftlik

Emre bende çiftlikteyim kimsin sen bilemedim görüşelim bana uğra tanıdın beni değil mi?
Edip kardeşim görüşeceğiz inşallah antepte bol bol sohpet ederiz kendine iyi bak

ben koyundenım sımdı tanıdım ısmınızı cok duydum ama sızı hıc gormedım

hangi köyü emre sen gelemezsen ben ziyarete gelirim seni beraber buluşmlara katılırız

ben varırım sızın yanınıza gorusuruz numaranazı bırakın ıstersen ız ben sızınle ıltıbata gecerım duvarlı koyundenım

kia ceed otomatik dizel siton wogan indirimli fullu 40.000 güzel araç. 2. el kaygın yoksa tasviye ederim.

Üst Alt