Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alzehmer hastası için yurt dışından vergi indirimli araç almak..?

smali

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar dedem alzehimer hastası 80 yaşında . saglık raporu varmı bilmiyorum ama onu hastaneye götürmek için dayım yurt dışından araba getirmek istiyor.. acaba dedemin yüzde kaç raporu olmalı en az.. ve dedemin h ehliyet i olmasına gerek varmı . yada onun yerine kullanabilcek büyük ihtimal dayım yada teyzem olacak onların ehliyeti önemlimi.. rapor alırken ne yazması gerekir.. araba dedemin üstüne mi oluyor yoksa aracı sürecek kişinin üstünemi.. teşekkürler şimdiden..

% 90 ve üzeri rapor alması lazım dedenizin.
alırsa yakınları kullanabilir, dedeniz kullanamaz.

ruhsat rapor sahibinin üstüne olur

Soyisim aynı olması gerek mi yoksa vasi durumda yakını (ama soyisim aynı değil) kullanabilir mi?

anladım sagolun teyzem in ehliyeti yok ama kocası veya çocgu kullanabiliyor yani. yanlız bişey daha sormak istiyorum Allah gecinden versin ama dedem vefat ederse ne oluyor vergi muafiyeti kalkıyor değilmi.. kimde kalıyor araba..

Üst Alt