Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alzheimer nedeni ile araç alımı için yeterli oranda rapor..?

serkan19071977

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba. ismim Serkan yeni üye oldum
kayın validem alzheimer 2020 yılında yüzde seksen oranında engelli raporu var. Hastalık ilerledi yatalak oldu dolayısıyla hastane yada başka bir yere gitmek bizim için zulüm oldu. ötv indiriminden faydalanarak arac alalım dedik ondada bir sürü engel çıkıyor yüzde 80 olduğu için. aslında hastaneye gidebilsek yüzde 90 üzeri artık ama gidip gelmek çok zor tek gidiş lede halledilemiyor herhalde yani yeni rapor almak cok zor. sizden akıl vermenizi bize yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim

serkan19071977 bu duruma zulüm değil de zorluk diyelim.. belediyeden hasta nakil aracı talep edebilirsiniz, onlarda randevu sistemiyle çalışıyor bildiğim kadarıyla bi araştırın bakalım, gideceğiniz hastaneyi çok yoğun olmayan bi hastane seçerseniz işiniz çabuk biter sanki bir de zihinsel olduğu için vasi süreçleriniz de olacak bilginiz olsun.. kolay gelsin..

merhaba alzheimer hastamıza 2020 yılında alınan yüzde 80 oranında engel raporumuz var. bugün hastamızın engel oranı bence yüzde 90 nın bile üzerinde artık yatalak oldu ve hastalık cok ilerledi . ancak hastane ye gidip doktor doktor gezip kurullarda ugrasacak halimiz ve vaktimiz kalmadığı için rapor alamadık. bu raporla ötv indirimli arac alınabilirmi bilgisi olan varmı

merhaba tavsiyenize uyup yeniden rapor için başvurduk. vasi davasınıda hallettik rapor bugün elimize gecti ancak eski rapordaki gibi engel oranı yazmıyor. **akli dengesi yasam sürmek için yeterli değil **normal yasayamaz **kendi işini göremez ** vasi gereklidir **yardıma muhtactır gibi ibareler var. simdi ne yapıcaz doktorada soramadım neden oran yazmıyor diye

170"i arayıp oradan bilgi alın derim. oran yazmaması da ilginç bir durummuş şaşırdım

Üst Alt