Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alzheimer ve kısmi felç olan babannem adına engelli aracı alabilir miyim?

djtoti

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi aksamlar
Benim 1926 dogumlu beyin damarlarında olusan pıhtılasma nedeni ile felc gecirmis ALZHEİMER hastası babannem var. Suan hic bir ihtiyacını karsılayamayacak durumda banka ve eczane ile ilgili durumlarla ilgilenmesi amacı ile babama vekalet almıstık.Simdi babannemin ALZHEİMER hastası olması nedeniyle yeniden vekalet alamıyoruz. Suan babannem adına araba almayı planlıyoruz ama babamdaki vekalet ile alım ve satım ile ilgili bir islem yapmasını saglayacak bir islem yapılmamıs durumda sadece emekli maası ve eczane ile ilgili prosedürler mevcut. Nasıl bir yol izleyerek babannem adına engelli aracı alabiliriz. Yardım ve ilginizden dolayı simdiden cok tesekkur ederim

Babamlar 5 kardesler. babam diger kardeslerinden iznini alması gerekiyormu vasi ataması icin yoksa sadece babamın mahkemeye tek olarak basvurması yeterli mi ve vasi ataması icin gerekli evraklar ve yapmamız gerekenler nelerdir ?
Birde simdi arac babannemin adına alınacak ve parayı babam verecek allah korusun babannemin ölmesi durumunda diger 4 kardeste hak sahibi olacak bunun için aracı alan kisiye bir ayrıcalık oluyomu yoksa herhangi bir katkısı bulunmayan kardeslerde arac uzerinde hisse sahibi mi oluyor. bu konu ile bir bilgilendirme yaparsanız cok sevinirim. Bu arada bülent bey ilgi ve alakanızdan dolayı cok tesekkur ederim

Vasi kararı için diğer kardeşlerin izni gerekli mi, bilmiyorum.

Babannenizin adına araç tüm çocuklarına miras kalır. Ancak diğer kardeşler bu haktan feragat ederse araç babanıza kalabilir...

Üst Alt