Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Amasya Suluovadan 2 tane akü aldım, arızalı çıktı! Ne yapabilirim?

yasar2456

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
3
Selam arkadaşlar amasya suluovadan 2 tane 80 amper jelli akü aldık arkadaşın babasının akülu arabası için Soner Çilimli diye birinden gesa marka bir akü sahibinden comdan almaz olaydık bize bozuk aküleri göndermiş ve telefon açtığımızda benim burda sağlamdı diyor.10 gün oldu ne yapabiliriz veya nerelere şikayet edebiliriz.

Nevşehir hakem heyetini aradım elimdeki kağıtların fotokopisini çekip iade etmek istediğinizi bildirin ve iadeli taahhütlü gönderin dedi .
başka neler yapabilirim.:mad:

merhaba, babam Tüketici Haklarında çalışıyor...
sordum, fiyatı yüksek olduğundan ildeki tüketici hakem heyetine gitmeliymişsiniz, evrakları verdikten sonra size ''servise gönderelim'' derlerse kabul etmeyin çünkü 4 kez göndermek zorunda kalıyormuşsunuz servise, siz direk tüketici hakem heyetine göndermek istiyorum deyin.. umarım sorun çözülür

Özge hanım nevşehir hakem heyetine telefon açtım elimdeki belgelerin fotokopisini çekmemi ve göndermemi istedi iadeli taahhütlü dedi ve almış olduğun ürünün kanunen 7 gün içinde iade edebilirsin dedi bizimki on gün oldu o ara şarj aletide şase yaptığı için yanmişdı ve tamirden gelince denedik şarj tutmuyor.
2 aküye 400 tl verdik artı kargo ücreti

evet 1 haftayı geçmemesi gerekiyor, o şekilde telefonda çok sağlıklı olmuyor özellikle küçük şehirdeki il hakem heyetleri pek ilgilenmiyor vaktiniz ve imkanınız varsa bizzat gitmenizi öneririm

soner çilimli adlı sahtekar esnaftan bende farklı bir ürün siparısı verdım ödemeyi aldı led tabelayı gondermedi kesinlikle itibar edilmemesşi gereken sahtekarın tekidir vizyon elektronik firma ismi dava actım sahtekarlıktan ve dolandırıcılıktan dolayı kendısıne davanın sonuclanmasını beklıyorum

Üst Alt