Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ambulansla acil hastaneye kaldırıldım, ama beni geri evime bırakmadılar!

__toprak

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merabalar

akülü tekerlekli sandalyeye bağımlıyım geçen akşam yaşadığım problemi paylaşmak istiyor ve çözüm için neler yapabiliriz.
gece rahatsızlandım ambulans aradım geldi acil devlet hastanesine gittik sabaha kadar acilde serum vb. aldım sabah tamam gidebilirsin dediler(40 kez %88 ağır engelliyim dediiğim halde )yanımda kimsede yok gelecek kimsede yok,hocam ambulansı arayın engelliyim aracımıda getirmedik dedim tamam dedi aradı gönderemeyiz demişler,ben aradım aynen gönderemeyiz acil durumlar hariç dediler eve götüremeyiz dediler 183 aile ve engelli bakanlık filan yeri aradım oparatör önce bilgisi olup olmadığını düşündü ve 112 yi arayın dedi aradım dedim biz bir şey yapamayız geçmiş olsun dedi ama geçmedi neyse 184 sağlık bakanlığını aradım oda bir şey yapamayız belediye nakil ambulansını arayın dedi evet dedim aklıma geldi belediye arayınca tabii bir gün önceden götürüyor filan aradım rica edeceğim ki bir gün bekleyemem randevu hanım efendi şimdi evime götürür müsünüz diyeceğim kafamda kuruyorum açıldı telefon ben dedim kaldım hastanede eeee bugün hafta sonu hafta içi mesai saatlerinde arayın dedi tamam beklerim hastanede dedim kapadım . tabii bu arada 35 dakika geçti doktor hanımla göz göze geldik zaten beni takip ediyormuş gülüştük sinirden 7 dakikalık evime gidemiyordum(otomobille)
cüzdanımı açtım ooo param var düşündüm ve uyguladım nemi yaptım taksiye kadar hastane tekerlekli arabasıyla beni getirdiler yani acil çıkış kapısı bindim ızdırap çekerek apartmanın önüne geldim yine ızdırap çekerek indim ve doğduğuma söverek içimden sabah işe giden komşularla selamlaşarak emekledim ki zorla kolları mı da kullanamıyorum 5 de 2 kollarım bacaklarım 5 de 0 evet bakanlıklar şunlar bunlar bu sorunu yaşadım ki param da olmasaydı beterin beteri var avutmasıyla millet üzerinden cep dolduranlara bu sorunları nasıl duyuracağız

:mad:engelsiz kalmak dileğimle

hastaneye 60 yada 70 lira para yatırsaydın evine bırakırlardı benimde yaşlı ananem vardı hastaneyi aradık hastaneye götürmek için bir hastamız var hastaneye götürmek istiyoruz gelebir misiniz dedik geliriz ama ücretli dedi ne kadar dedik 60 dedi bizde tamam gelin dedik tabi bu özel hastane idi tekrar eve götürmek içinde aynı fiyatı uyguladılar ama biz kendi evine götürdük artık cenazesi kaldırmak için :(

başınız sağolsun yeni kurulmuş devlet hastanesiydi hastaneye ait bi problem değil ve parası olmayan ne yapacak

Bu devirde paran yoksa öl daha şanslisin demektir çünkü öbür türlü yaşayan ölü yerine koyuyorlar insanlarda insanlik namina birşey kalmamiş artik.

Hirsizlik yapsan daha şerefli olursun yeter ki paran olsun herşeyin olur hemen hemen

kanunini bir zorunluluktanmı keyfi bir uygulamamı bilmiyorum ama kayseri araştırma hastanesine ne zaman gitsem dönüş için ambulans ayarlıyorlar nöbetçi doktordan ambulansla gitmem gerektiğine dair bir kağıt alıyoruz ve sadece hasta nakli için ayrılmış bir ambulansla eve getiriyorlar tabi bazen başka hastayı götürdüğü için beklemem gerekiyor birde ben hastalığım ilk 3-4 ayında sürekli özel ambulansla gidip geldim bunu faturalandırp masrafları sskdan alabiliyorsunuz

arkadaş büyük geçmiş olsun allah sabır vermişki herhangi bir iş başına gelmeden evinize gelmişsiniz. benim anlamadığım bazı uyanıklar var mesela kadınlar arabaları varken bile engelli taksisi çağırıyorlar. oysaki siz anbulansla dahi gidememişsiniz bu nasıl adalet anlamış degilim. benim tanıdıklarım var arabaları olmalarına ragmen engelli taksi çağırıyorlar . arabaya gaz parası vermeyelim diye. sonuçta onlarda devletin kurumunun aracı yazık valla

Üst Alt