Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Amcamın üzerine araç alırsak 2022 ve Evde Bakım maaşları kesilir mi?

Oğuzhn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrba benim yüzde 90 özürlü amcam var vasisi babam ve üzerine araç almayı düşünüyoruz.Ayrıyetten amcamın 3 ayda bir özürlü maaşı ve her ay yatan 2022 maaşı var.toplam nüfusumuz 4 kişi.Babamın emekli 1100 lira emekli maaşı var. Bide bi kaç ay oldu yeni işe başladı asgari ücret alıyo 780 sanırım. Alacağımız araç 38.500 ve bize 27.200 e geliyo engelli indirimi ile.bu şartlarda maaşları kesilirmi ? Hangisi ?Bilen biri hesaplarsa çok sevinirim

aile geliriniz 1880 tl (ev rayıc bedeli hesaplamadım) 4 kişilik bir aile kişi başına 1880/bölü=470 tl oluyor. evde bakım maaşı muhtaçlık sınırı 466 tldır. 2022 maaşı muhtaçlık sınırı 119 tldır. SYDV memurlar geliriniz göz önüne alırsa hem evde bakım maaşı hemde 2022 maaşı keserler. Araç'a bulaşmayın.

Her halükarda maaş kesiliyo yani 2 ay sonra denetimler başlıyormuş öğrendiğim kadarıyla.Şimdi ben araç almasamda kesilicek yani peki benim araç alıp almamamın bu maaşlara bi etkisi olmucak sanırım

Üst Alt