Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Amcaya verirem haaa!

Konular
106
Reaksiyonlar
0
Amcaya verirem haaa!
Ramazanda kucağındaki çocuğu ile minibüse binen bir hanım, yaşlı bir amcanın yanına oturur. Minibüsün hareketiyle beraber çocuk da ağlamaya başlar, bir türlü susmak bilmez. Kadıncağızın “pışpışları”, “mışmışları” fayda etmez. Son çare olarak eşarbıyla göğsünü örterek çocuğu emzirmeye çalışır. Çocuk meme emmemekte direnince kadıncağız bütün saflığıyla:
-Sen emmezsen amcaya verirem haaa! Deyince, yanında oturan yaşlı amca panik içersinde:
- Yoooh kızım! Yoooh! Sakın Haaa! Ben orucam haaa! Demiş.

tabi ya oruçlu olmasaydı;););)valla bilmiyorum :D:D

Çanakkale'den 30-32 yaşlarında bir kadın,kucağındaki süt bebeğiyle otobüse biner.
Yanına da iri kıyım bir adam oturur.
Otobüs Ezine'ye ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek amacıyla memesini açar ve çocuğun ağzına verir.Kaynakwh webhatti.com:
Ancak çocuk inatla memeyi emmek istemez.
Kadın çocuğa kızar ve sert bir sesle;
-Al yoksa amcaya veririm!..
Adam göz ucuyla bakar ve önüne döner...
Ayvacık'a geldiklerinde kadın yine memesini çıkarır ve çocuğu yine emzirmek ister,
çocuk yine emmez ve yine aynı sözler kadının ağzından dökülür;
-Al yoksa amcaya veririm.
Bu olay her durakta tekrarlanır ve hepsinde de aynı şeyler yaşanır.Kaynakwh webhatti.com:
Küçük kuyu, Altınoluk, Güre, Akçay derken Edremit'e kadar gelinir.
Edremit'te de kadın;
-Al yoksa amcaya veririm diyince adam patlar ;
-Hanım hanım yeter artık!.. Vereceksen ver. Ben taa Ayvacık'ta inecektim, buralara kadar geldim...

Üst Alt