")
Yahu bilmem benim kadar ameliyat olan cikar mi aramizda ama..
40 (kırk) kez narkoz aldim,ameliyat oldum 7 yasimdan beri..
Nedenini bilmiyorum her seferinde ama karanlikta oldugumu devaminda da beyaz bir isik gordum. sonra uyandim, gelen isik da gozlerimi acmaya basladigimdan ama henuz beynimin yeterli goruntuyu cozememesinden olusan bir vision oldugunu dusunuyorum.
Cesaret ignesi denilen , duosilin idi yanlis kalmadiysa aklimda, su bobrek tasi agrisi oldugunda verilen, yalniz super bi olay o ignenin etkisi ")
Kotu etkileri var mi bu narkoz fazlaliginin?
Kesinlikle..
a.Agri ve agri kesiciye dayanikligim inanilmaz artti.. - bir de gonul yarasina bi direncimiz artsa.. neyse - Bir keresinde bacagimi kirdigim halde 6 ay okula gitmistim, oturan bilir o zamanlarimi ") [ platin vardi icinde kemik disari cikmadi, zamanla da kaynamis ].
b.normalde maske takiyorlar ya hani suratiniza uyutmak icin,sonra da igne yapiyorlar hani.. O maske pek bir ise yaramiyor bende, son ameliyatimda 1.5 dakika derin derin nefes aldim en sonunda anestezist dayanamadi "bu bizi uyutur, kendi uyumaz, damardan mi girsek" dedi.. Sonra maskeyi cikardilar "bi kerede beni dinleseniz, ugrasmicaz bu kadar.. yahu yapin su igneyi sol kolumdan, siz sag ben selamet ")"..
Ameliyat olmak guzeldir, sonucu guzel olacaksa..
Saygilarimla
Christian