Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ameliyat olacağım, beyin pili takılacak. SGK beyin pili ödemesini karşılıyor mu?

mhmt

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
parkinson hastalığında yürüyemiyorum bana cerrahi müdahalenin şart olduğu söylediler ama beyin pili takacaklarmış bunu sgk karşılıyormu
yürümekte zorlandığım için bana hangi kuruluş akülü araç veya tekerlil sandalye konusuda yardımcı olur
teşekkürler

Beyin pili çok pahalı bir uygulama ama sgk karşılıyor olarakl biliyorum.
Bir arkadaşımın yakınına bayram sonrası takılacak oradan biliyorum.

tesadüfen ankaraya seyahat ettim hacettepede bu konulu bir hasta yakınıyla konuştum sgk karşılıyor fakat aameliyatı yapacak kişinin muayenehanesinin oluşu bir de bu engel yeni kararnameyle hastene ameliyat yapamacak onun için şuan bu engelle karşı karşıyayız

Zor durumda olan hastalara sağlık bakanlığı yardım etsin

hacettepe hastanesi noroloji bölümünde kontrole gitti bana PARKİNSON ilaçları ve yapılan botox hiç bir faydasının olmadığını beyin ameliyatı gerektiğini ve takılması şart diyerek bu ameliyatı yapan doktorun ise sadece bir doktorun olduğunu maalesef o kişinin ise muayene hanesiolup hiç bir ücret talep etmeyerek ameliyata girmek istediği fakat bu ameliyata müsade edilmeği gerekçesiyle ben ve benim gibi hastalar mağdurdur sayın sağlık bakaanımın bu konuda açıklama yapmıştı bu konunundevam edeceği gerekirse yurdışına gönderileceğini beyan edip doktorları ya hastene ya muayene hane demiştir oaman bana bu tedavi için sayın bakanımve gerekli kuruluşları nbana bu tedavi için yardımını bekliyorum

Bu ameliyat için resmi başvuru yaptınız mı? Ne bileyim, bahsettiğiniz doktora yaptırmanıza izin vermiyorsa sgk, bir alternatif de sunmuyor mu?

selam
öncelikle ilgine teşekkür ediyorum sağolun Allah sizden razı olsunbu güne kadar ki yardımların dan ötürüve ilgindendolayı başarılar veşifalar dilerim.
Ankara hacettepe hastanesinde4ayda bir kontrolegidiyorum resmi olarak sevksiz Elazığda bu tedavi yapılır diye sevk etmiyor Fırat üniversitesi
kendi imkanlarımla gidip muayene olup Prof dr. Bülent Elibol tarafından takip ediliyorum Hazziran ayında ilaçların tedavi cevap vermediği ve pil takılması beyine şart olduğu söylendi son resmi kontrolümde31.11.2011tarihinde ise bu ameliyatı yapan beyin cerrahı prof Hasan beyin sağlık b akanlığının bu kararnasinden dolyı ameliyata giremediğinive 30hastanın en az buşekilde mağdır olduğunu belirtti
sabim184 ü aradım bana çeşitlşi görüşmelerden sonra bu işin Samsunda yapıldığını ve göndereceklerini söylediler şüphem olduğu söyledim herkesin bu ameliyat içinAnkaraya geldiğini ve tecrübesi olan dr. Ankarada samsundaki dr. nin tecrübesi ve üvanı ne diye sordum prof,docent ,uzman ba Şanlıurfada birhasta gönderdiklerini 7-8 gündür kendinegelmedi gelsin durumuna bakalım senide uygun görürse ameliyat yapsın
10 YILA YAKI N PARKİN HASTALIĞINI TEŞHİS EDEMEYİP PARANOİD TEDAVİSİ YAPTILAR ŞİMDİ İSE KOBAY OLARAK ÜSTÜMÜZDE BEYİN PİLİ TAKMAYI ÖĞRENMEK İÇİN BİZİ FELÇ VEYA BİTKİSEL HAYATA SÜREKLEYEN FIRSATÇILIK YAPIP TEÇRÜBE KAZANMAYA ÇALIŞMASINLAR
LÜTFEN SESİMİZİ DUYURUN SAYGILARIMLA

hasan beyin hiçkarşılık beklemeden

benide bülent elibol botoks yapıyo hasan beyide tanırı ata 14 de botosum var

mhmt;

bende 16 senedir distoniyim..son 2.5 senedir pil takılı bende Şubat 15 2011 de ameliyat oldum..ve şimdi gayat iyiyim şükür..siz ameliyatt oldunuzmu merak ettim...olduysanız durumunuz nasıl?

Şuan kontrolden çıktım esansiyel teemorluyum fakat parkinson seviyesinde doktorum azönce Marmara üniversitesi ne bir hocaya yönlendirdi beyin pili için ana maliyetli bir ameliyatmış şuanki durumda SGK karşılamıyormu bilgi lütfen

Üst Alt