selam
öncelikle ilgine teşekkür ediyorum sağolun Allah sizden razı olsunbu güne kadar ki yardımların dan ötürüve ilgindendolayı başarılar veşifalar dilerim.
Ankara hacettepe hastanesinde4ayda bir kontrolegidiyorum resmi olarak sevksiz Elazığda bu tedavi yapılır diye sevk etmiyor Fırat üniversitesi
kendi imkanlarımla gidip muayene olup Prof dr. Bülent Elibol tarafından takip ediliyorum Hazziran ayında ilaçların tedavi cevap vermediği ve pil takılması beyine şart olduğu söylendi son resmi kontrolümde31.11.2011tarihinde ise bu ameliyatı yapan beyin cerrahı prof Hasan beyin sağlık b akanlığının bu kararnasinden dolyı ameliyata giremediğinive 30hastanın en az buşekilde mağdır olduğunu belirtti
sabim184 ü aradım bana çeşitlşi görüşmelerden sonra bu işin Samsunda yapıldığını ve göndereceklerini söylediler şüphem olduğu söyledim herkesin bu ameliyat içinAnkaraya geldiğini ve tecrübesi olan dr. Ankarada samsundaki dr. nin tecrübesi ve üvanı ne diye sordum prof,docent ,uzman ba Şanlıurfada birhasta gönderdiklerini 7-8 gündür kendinegelmedi gelsin durumuna bakalım senide uygun görürse ameliyat yapsın
10 YILA YAKI N PARKİN HASTALIĞINI TEŞHİS EDEMEYİP PARANOİD TEDAVİSİ YAPTILAR ŞİMDİ İSE KOBAY OLARAK ÜSTÜMÜZDE BEYİN PİLİ TAKMAYI ÖĞRENMEK İÇİN BİZİ FELÇ VEYA BİTKİSEL HAYATA SÜREKLEYEN FIRSATÇILIK YAPIP TEÇRÜBE KAZANMAYA ÇALIŞMASINLAR
LÜTFEN SESİMİZİ DUYURUN SAYGILARIMLA
hasan beyin hiçkarşılık beklemeden