Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ameliyat olacağım. İşyerim hastaneye yatış belgesini kabul etmiyor, rapor istiyor..?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar;

Skolyoz ameliyatı olmak için hastaneye yattım ve yatışımı belgeleyen bir belgeyi hastanede 2 nusha halinde hazırladılar..nBir nusha sgk ya gitmek uzere hastanede kalırken bir nushayı da bana verdiler ben de iş yerine ulaştırdım..
İnsan kaynakları demiş ki bir de rapor lazım rapor olmadan her ay sgk ya yaptığımız bilgilendirmeyi yapamayız.... Henuz hastaneden çıkmadan ne raporu dedim ; tarih olarak ucu açık rapor dediler.. Güya hamile bayanlar alıyormuş falan...

Bana saçma geldi gerek var mı buna ???

Çok acil cevaplamanızı rica ederim teşekkür ederim

hamile bayanlar doğum öncesi rapor alırlar ki ucu açık olur doğumun tam günü belli olmadığı içi ve bunu doğum belgesi ile keserler.sizin durumunuzda kabul edilmeyecek birşey yok adı üstünde yatış RAPORU zaten e rapor olarak hastane bunu SGK ya bildiriyor. Çokta aslı olan bi durummuş gibi gelmedi konu hakkında bilgisi olan başka arkadaşlarda yardımcı olursa bi sonuç alırsınız umarım

Ben de ameliyat olduk yakın zamanda, ameliyattan sonra (2gün kaldım) "geçici iş göremezlik raporu " düzenlediler ve hasane bunu sisteme giriyor. Rapor 10 günlük düzenlendi, 10 gün sonraya kontrol verdiler. 10 gün bittiğinde tekrar gittim ve 10 gün daha verdiler.
Bu şekilde bir rapor işiniz görür mü? Toplamda 20 günlük rapor oldu.

Şöyle ki arkadaşlar ;Çalışan bir sgk lı sadece kendi ilinde bir hastaneye gidebilirmiş. Başka bir ile gitmek için sevk almak gerekirmiş.. Yahut işyerinden izin alıp da başka şehirde muayene olup yatış yapılabilirmiş.. Bunların hiçbiri olmadı ise de yapılacak şey ; hastaneden taburcu olurken, hastaneye yatış yapılan günden başlatmak suretiyle rapor almak imiş... Bugün netleştirebildim

Üst Alt