Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ameliyat oldum. İstirahat raporu için nasıl bir prosedür uygulanacak?

selalmaz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben Vakıfbank Memurum ..
11.06.2014 tarihinde okmeydanı hastanesine yattım .. sürekli tahlil ve tetkikler oldu 03.07.2014 tarihinde ameliyat oldum.. Çift böbrek üstü bezlerim alındı . .. 14.07.2014 tarihinde taburcu oldum
memur tek hekim 10 günlük istirahat raporu verildi.. Yarın tekrar kontrol gitcem fakat size sormak istediğim soru şöyle

bugun bankadan aradılar insan kaynakları benden kurul raporu istemekte toplam 40 iş günü oldugu için
yarın doktora bunu sölicem fakat ögrenmek istedigim sağlık kuruluna girince heyet bana yattıgım tarihten itibaren bi rapor vericek ayriyetten acık istirahat oldugu için heyet mi rapor uzatcak benim yoksa yarın gircegim doktor mu, tam anlayamadım

lütfen bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirmi.

Sağlık kurulu tarafından ameliyat sonra verilen rapor hakkında

Sayın Oturan Boğa Ve Arkadaşlar ben ameliyat oldum 07,14,2014 tarihinde taburcu oldum. 10 günlük rapor verildi. 07,24,2014 tarihinde kontrol yazıyordu kontrol gittim. 07,24,2014 tarihinde 10 günlük gene verildi. 08,04,2014 tekrar kontrol diye benim sormak istediğim soru şöyle

10 + 10 = 20 gün oldugunu göre ben 08,04,2014 tarihinde kontrole gittiğimde doktor 10 gün uzatabilicekmi yoksa sağlık kuruluna mı sevk edicek bu konu hakkında bilgilendirebilicek arkadaşımız varmı aceba.......

Son düzenleme:
Tam iyilişme olmadğından gerek doktor rapor süreni uzatmış.Sağlık kuruluna sevk etmesiyle alakalı bir durum yok.

4 Agustosda tekrar kontrol gittiğim zaman gönderirmi ? sizce yoksa 10 gün verirmi .. 3 temmuzda böbrek üstü bezlerimin 2 side alındı . 1 gün yogun bakında kaldım .. 14 temmuzda taburcu oldum 24 kontrol yazdılar taburcu olurken .. 24 gittin 4 agustosa tekrar kontrol dedi şöyle birşeyde sorcam taburcu olduktan sonra 45 gün alırsın diyolar zor bir ameliyat oldugu için .. bizim izin hastanede yattıgıımızz zaman süre gecerli deqil dimi taburcu olduktan sonra ki 45 gün

Arkadaşım biz nasıl bilebiliriz doktor uzatırmı uzatmazmı.Sağlık durumunda ameliyat yaranda düzelme yoksa süreni uzatır..Yok iyileşme varsa uzatma vermez..ilk başta 45 gün vermediyse sonrasında 45 gün verilmesi pek mantıklı gelmedi.4 ağustosta gittiğinde sorarsın.Rapor sürem uzatılacakmı?Yada her seferinde böyle parça parca mı rapor vereceksiniz diye sorabilirsin.Ropar süren hastanede yattığın ve hastaneden sonraki izin süreni kapsar.Daha sonra sgkdan ödeme alırsın.

çünkü öyle verilmiyor bir seferde 45 gün yeni yönetmeliğe göre bir doktorun en fazla 10 gün rapor verme hakkı var sonra 10 gün sonra tekrar girersin tekrar kontrol yazarlar .. bana doktor 45 gün oldumu dedi yok dedim tamam dedi 10 gün yazdı ben dedim 10 gün oldu taburcu olalı tamam dedi .. sunu tam olarak bilmiyorum 20 gün rapor dolduktan sonramı sağlık kurulu sevk ediliyor 30 gün dolduktan sonramı onu tam bilmiyorum

-- RAPOR SÜRESİ HASTANEDE YATTIGI SÜREYİ KAPSAMIYOR..,
-- HASTANEDEN TABURCU OLDUKTAN SONRA 45 GÜN HASTANEDE YATTIGI SÜRE SAYILMAZ

En doğrusunu bir dahaki gittiğinde anlayabilirsin hüseyin..Acil şifalar geçmiş olsun

Ayakdan istirahatlarde tek hekim en fazla 1 defada 10 gun verebilir. Kontrol serhi koyulmussa kontrol sonrasi 1 defa daha 10 gun verir ve tekrar kontrol derse 3. rapor heyete gitmesi gerekir.

Siz Ameliyat nedeni ile hastaneye yattiginizdan , yatis tarihi itibari ile rapor baslatilip dogrudan heyetten rapor duzenlenmeli idi. Sizde usul hatasi olmus gibi gorunuyor. Siz ayakdan tedavi olmadiniz , yatarak tedavi oldunuz.

taburcu oldugum zaman sekreterlik bir rapor verdi onu verdim fakat çalışıtıgım yer memur tek hekim istirahat raporunu kabul etmedi yattıgım günden itibaren bende memur üc hekim saglık kurulu raporu aldım verdim.. yatış tarihi sayılmıyor... taburcu olduktan sonraki tarih geçerli 45 günlük süre için ama genede tam olarak bilmiyorum bilgi sahibi olan arkadaşlar yazabilirlermi

Şindi ben 10 gün aldım taburcu oldum gün 14 temmuzda
24 temmuz Kontrol yazıyordu taburcu oldum gün..
24 temmuzda gittim 4 agustosa kontrol yazdı bu sürede ben taburcu olduktan sonra 20 gün olmus oldu bundan sonra
4 agustosda gittigimde heyetemi gircem doktor i 10 gün dahamı verir bu işi bilenler bilgi verebilirmi.

Açık ameliyatlarda taburcu olduktan sonra 45 gün rapor verilebilir ( Yatış hariç ). Ancak laparaskopi ya da daha basit girişimsel işlemler için daha az rapor verilebilir. Hekimin tıbbi değerlendirmesidir.

Aynı hastalık için en fazla 10+10 rapor alabilirsiniz. 20 günü geçerse aynı hastalık için sağlık kurulu raporu almalısınız.

Yıl içinde toplamda 40 gün tek hekim raporu kullanmışsanız ( farklı hastalıklar için) sonrasında sağlık kurulu raporu almanız gerekir.

10+10 20 gün aldım sadece pazartesi günü kontrol gitcem 10 gün önce dikişlerim alındı .. pazartesi kurulamı gönderir o zaman kuruldan alırım . ACIK AMELİYAT FEOKROMASİTOMA OLDUM BEZLER 2 SİDE ALINDI

14 temmuzda taburcu oldum 24 üne kontrol verdi 10 gün..

24 ünde gittim 4 üne kontrol verdi 20 gün

4 ünde saglık kurulunamı gönderir doktor.

İyi günler Birşey Danışmak İstiyorum Ama Sizlere..

Şubat 18 2014. te vakıfbank iş başı yaptım yardımcı memur olarak engelli kadrosunda girdim..

haziran 11 de ameliyat için izin aldım 3 temmuzda ameliyat oldum 14 temmuzda taburcu oldum .. 4 agustos kontrol verildi . 4 agustosda gittim. 70 Gün -- Memur Üç Hekim Sağlık Kurulu Raporu verdiler sizce bu banka tarafından sıkıntı olurmu sorun olurmu ?

OKmeydanı hastanesinde ameliyat olmustum..

Memur Üc Hekim Saglık Kurulu Rapor.
3 Hekim + BaşHekim imzası var yarın vercem ama sıkıntı olurmu sizce sindiye kadar bir sorun olmadı ama ?

Üst Alt