Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ameliyat olursa bakım maaşında kesinti olur mu?

necmeddin

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Evde bakım maaşı alan engelli çene cerrahisinde amelıyat olursa bakım maaşından katkı payı diğer gider hastene yatak ücreti gibi kesinti olurmu.?

necmeddin evde bakım aylıgından niye kesinti yapılıp yapılamayacagını soruyorsunuz? hastane masrafları ile evde bakım aylıgı ile ne alaka kurdunuz ki?
aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlükleri tarafından ödenen evde bakım aylıklarından hiçbir kurum kesinti yapamaz.

Sevgili melek hanım komşum evde bakım maaşı alıyor her ay bayağı kesinti oluyormuş kimsede kesintinin nerden kaynaklandığını bilememişler benim aklıma geldi acaba hastahene katkı payımı kesiyor diye teşekkürler.

evde bakım maaşı diye bi şey yok evde bakım yardımı bunun adı hastanede yatmayla kesinti olmaz emekli maaşlarıyla karşılaştırmayın evde bakım maaşını bu ay aldınız öbür ay alıcanızın garantisi yok

Necmeddin bey birde bankayı araştırsınlar kesintiler
Bence Bankadan kaynaklaniyor aylik hesap isletim bedeli
adi altinda kesinti yapiyordur.Öyle bir durum varsa dilekce
vererek kesintiyi iptal ettirebilirler.

necmeddin arkadaşların dediği gibi banka kesiyor olabilir. ama asla hastane kaynaklı değildir. hatane evde bakım aylıgından katkı parası kesemez.
en iyisi bankaya gidip sorsunlar. kesintinin kaynagını ögrensinler. banka kaynaklıysa yukarıda arkadaşın dediği şekilde hareket etsinler. sorun başkaysa beni haberdar edin lütfen.

Üst Alt