Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ameliyat randevusu aldım. Ama şimdi iptal etmek istiyorum!?

anonimbiri

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Abilerim ablalarım merhaba ben Cuma günü Yeniyüz Yıl Gaziosmanpaşa Hastanesinde doktor muayenesi oldum doktor ameliyat olman lazım dedi 6 Mart’a ameliyat tarihi verdi ve 4 5 tane belge imzaladım ama ben öğrenciyim ve okuluma odaklanmam lazım bi anlık gaza gelip dosyaları imzaladım ama şimdi vazgeçtim nasıl bir yol izlemeliyim?Para falan vermedim ama imzaladığım belgeler beni korkutuyor Pazartesi gidip konuşacağım bunlar benden para falan istemezler değil mi?Özel hastane olduğu için tırsmaya başladım.Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

özel hastane ise para isteme olasılığı yüksek, ameliyat sağlığını etkileyecek bir durum değilse kararından emin isen fazla gecikmeden hastaneye ulaşıp iptal ettir.

6 adet belgeyi ameliyat olmadan neden imzaladıgınızı sormadınız mı? Özel hastaneyi tercih ettiginiz için para isteyebilirler. Okusaydınız belgeleri

@anonimbiri,

Hayır hiçbir şey olmaz, gitmenize bile gerek yok.. onlar sizi aradığında ben ameliyat olmaktan vazgeçtim dersiniz konu kapanır.

Ama ameliyatı gerektirecek ciddi bir durum varsa bunu ihmal etmeyin.

Muayene ücreti ödemediyseniz belki muayene ücretini isterler.

@CORTU,

İmzalamış olduğu 6 evrak ameliyat koşullarını kabul ediyorum demektir. Okudum anladım kabul ediyorum demektir..
Kısaca özetlemek gerekirse ameliyat sırasında Allah göstermesin en kötüsünü düşünelim ve vefat ederse kendi isteği ile ameliyatı kabul ettiği için sorumluluk size aittir..
Benim 1 sene önce burun eğriliği ameliyatım gerçekleşti ve boğaza verilen oksijen hortumunu anestezi sonrasında ısırdığım için 2 tane ön dişimi kaybettim ve 1 saat sonrasında yemekten sonra gıcımdan 2 adet dişim dışkı ile çıktı 😁😁
Köprü diş tedavisi ile dişlerim yenilendi.
Cimere şikayet ettim ama ne fayda. Anestezi doktoru sadece özürdiledi ve kural gereği ameliyattan önce evrakları imzalandığı için hiç bir maddiyat sağlanmadı...

Hastanenin işleyişi nasıldır bilemeyiz isteyebilir de, istemeyebilir de. 4 - 5 tane imzaladığınız belgelerde ne yazıyor bilemiyoruz. İstelerse de şaşırmayın.

@deasn12 ameliyatta oluşabilecekler için oldugunu biliyorum. Neden ameliyat günü imzalatmıyorlar onu merak ettim. Ben ameliyat günü imzalamıştım. Size de geçmiş olsun

Üst Alt