Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ameliyat sonrası zayıflayan bacağım için oran alabilir miyim?

Blacksedat

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Benim küçükken geçirdiğim bir ameliyat sonucunda sol bacağım diğerine oranla daha zayıf kaldı. Rapor almak için başvurdum fakat %de 8 aldım. Şansımı başka hastanede deneyeceğim. Sıkıntı büyük fakat düzgün yürüdüğüm için rapor alamadım. Sormak istediğim şu. Bu sakatlıkla aynı zamanda psikolojide de bir yüzdelik alabilir miyim ve hangi tanı ile alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Blacksedat
Psikiyatriye başvurduğunuzda hangi tanı konursa ona göre alabilirsiniz veya alamazsınız. Genellikle tedavi ile kısmen düzeldiği durumlarda verilir oran ve bunun için hem belirli bir süre takip gerekir, hem de tedavi olmanız ve ilaç kullanmanız gerekir. Bu konuda daha detaylı bilgiyi doktorunuzdan alabilirsiniz. Yürüme bozukluğu yapmıyorsa veya herhangi bir cihaz kullanmıyorsanız istediğiniz oranı ayağınızdaki problemden dolayı alamazsınız. Ancak oran verilecek rahatsızlıkları eklemeleri halinde alabilirsiniz.

Üst Alt