Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ameliyatla rahatsızlığımdan kurtulabilirsem memurluğum zarar görür mü?

rebentsu7

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar ben tip 1 şeker hastasıyım şekerim oynak olduğu için insülin pompası ile şekerimi kontrol altına almaya çalışsamda tam başarılı olduğum söylenemez 2012 ömss sınavına girdim 3. atamalarla Milli Eğitime atandım şuan 4. ayım aday memurum bu ara şeker ameliyatı diye birşey duydum 35 bin 40 bin tl civarı bu hastalık bana zarar verdiğini düşünmeye başladım ameliyat için kredi çekmeyi düşünüyorum bu ameliyatla %98 başarı sağlandığını duydum benim sorum bu ameliyatı olup bu hastalıktan kurtulursam İnşallah benim memuriyet durumumum ne olur memuriyetten çıkarılırmıyım bana bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

[FONT=Verdana][SIZE=2]Sakatlık dereceleri % 40’ın üstündeyken işe girip de daha sonra durumlarında bir iyileşme görülerek sakatlık dereceleri %40’ın altına düşenler sakat kadrosunda çalışmaya devam ederler. [/SIZE][/FONT]

krt;

Kardeşim bu duruma istinaden bir kanun maddesi mi bu yazdığın eğer öyleyse bu madde nerede yazıyor nerden bakabilirim yardımcı olursan çok sevinirim

gereken maddeyi yazmaya gerek yok kazanılmış haklar geri alınmaz bu bakımdan memuriyetiniz devam eder korkmayın

Üst Alt