Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ameliyatlarımdan ve işitme kaybımdan yüzde kaç oran alırım?

sevdiyar

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
ben 2008de mıgde bobrek dalak yaralanmasından amalıyat oldum sadece tamır edıldı daha sonra bagırsak yapısması nedenıyle 2 defa amalıyat oldum 2.amalıyatımda ıleus sonrasında bagırsagımın 50 cm alın dı

ayrıca kaza sonucu temporal kemıgım kırıldı ve suan sol kulagımda 87db sag kulagımda ıse 10db ısıtme kaybı var sızce yuzde kac ozurlu rapaoru alabılırım?

yardımcı olursanız sevınırım

İşitmeniz için % 10 -12 rapor oranı alacağınızı tahmin ediyorum. Diğerleri hakkında pek bilgim yok. Geçmiş olsun.

camlıca arkadaşım dogru tahmın etmısınız %12 verdıler dıger amalıyatlarıma ıse %25 yanı toplam %37 ama %40 almadan hıc bı ıse yaramnıyor lutfen bıraz yardımcı olabılırmısınız bu rapora ıtıraz etsem arttırma sansım varmı yada nasıl raporumu %40 cıkartabılırım yardımcı olursanız mınnetarım

Biz nasıl yardımcı olabiliriz ki? Oranlar belirli bir cetvele göre veriliyor başka bir hastaneye müracaat etseniz bile oran değişmez diye düşünüyorum.

başka özürünüz varmı? gözlük takmak gibi? Neefes darlığı?yada diğerleri...

Ömer bey, rahatsızlıklarınız için aldığınız oranların hesabı balthazard formülü ile yapılır. Yani, 25+12=% 34 olur rapor oranınız.. % 34 olan rapor oranınızın % 40 olabilmesi için, % 9 daha oran almanız lazım.. Sağlık durumunuza göre % 40 veya üzeri oranlı raporu hak ettiğinizi düşünüyorsanız, il sağlık müdürlüğüne, size verilen % 34 oranlı rapor için itirazda bulunabilirsiniz.. Sizi başka hastaneye sevk ederler..

oncelıkle verdıgınızcevaplar ve yonlerdırdıgınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar baska ozurum yok ALLAHA sukur ama bagırsagımın 50 cm alındı benım kızdıfgım konu ona hıc yuzde vermedıler.

Bağırsağınızın alınmasından dolayı yaşadığınız bir sağlık sorunu var mı? Eğer yoksa ve ameliyattan sonra iyileşme söz konusuysa, sırf ameliyat olduğunuz için oran verilmez size.. Bağırsağınız neden alınmıştı?

bagırsagım yapısmıs ılerıderecede yapısıklık oldugu ıcınde dugumlenmıs ve kesıp almak zorunda kaldılar vebırsey daha ben bugun yenıden bı işitme testı yaptırdım şımdıkı testım sol115dp sag62dp eskı testım ıse sol87dp sag 10 dp bukadardegısıklık olurmu sızce ve ben bugun ıtıraz ettım yarın doktorları dolasacagım sızce bu sımdıkı testı gostermemde bı sakınca olurmu yanı doktorlar dermı bırhaftada bu kadardegısıklık nasıl olur fılan dıye yardımcı olurmusunuz? ve yenı teste gore sızce kac oran daha alabılrıım

arkadaşlar itiraz ettıgım hastanede bana sımdı yuzde 65 verdıler hakem hastanesı gonderceklermıs benı şimdin orada ne yapılıyor yenıdenmı muayne edıyolar mesela ısıtme testı ıcın aynı testımı uyguluyorlar yoksa degısık testlermı yapıyorlar yardımcı olursanzı sevınırım

Üst Alt