Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Amerika'daki spinlife.com sitesinden sipariş ettiğim roho minder geldi

barış çekiç

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bana bugün spinlife.com dan sipariş ettiüim roho quadro select modeli geldi 285$minder 80$ da kargo ücreti var toplam 365$

Çok güzel... Biraz daha detay yazabilir misin Barış?
Sipariş vermenin üzerinden kaç gün geçtiğinde eline ulaştı ürün?
Cargo olarak tek bir seçenek mi vardı, yoksa geliş süresi uzun ama bedeli ucuz başka seçenek mevcut muydu?

merhaba görüşmeden sonra parayı nereye yatıracagımı söylediler parayı yatırdıktan 4 gün sonra mail atıp adres istediler adresten 10 gün sonra elimize ulaştı cargo herhalde tek seçenekli bana secenek sunmadılar toplam geliş süresi 3 haftayı buluyor.baska ögrenmek istediginiz bisey olursa yardımcı olmak isterim

barış kardeş bende almak istiyorumm
sana maliyeti ne olduu

Parayı nasıl yatırdın? Kredi kartından mı yoksa havale/eft mi yaptın? Getirdiğin ürünler gümrüğe takılmadı mı?

maliyeti 365$ oldu almak istediginizi mail atarak bildiriyorsunuz onlarada size hesap numarası veriyor gümrügede takılmadı

Merhaba Barış,

www.spinlife.com adresinden getirttiğin minderin hayırlı olsun. Ben de aynı minderden getirtmek istiyorum. Oturan Boğa'nın ve senin verdiğin bilgiler moralimi düzeltti. Barış, senden biraz daha ayrıntılı bilgi istiyorum. Spinlife sitesine mail atmak ve devamındaki süreç konusunda senin vereceğin bilgiler bana yol gösterecek. Sağol şimdiden.

M.Cem

Minderi sipariş ettim ama adamlar siparişimi iptal ettiler.Adamlar uluslar arası gönderim yapmadıklarını söylüyorlar.Roho şirketi buna izin vermiyormuş.Yaparlarsa bayiliklerini iptal edermiş.adamlar kredi kartı bile kabul etmiyorlar.sadece amerikan bankalarından alınmış kredi kartı geçerliymiş.Ne biçim iştir bu.Yardımcı olabilecek arkadaşlar?

Ben de www.amazon.com da bu sipariş iptali sorununu yaşadım. Acaba ebay'dan paypal yöntemini mi denesem diyorum ama bu sistemi hiç kullanmadım ve ayrıca minder elime geçmeyebilir diye endişe duyuyorum.

M.Cem

kullandığınız minderlerin resmi tam olarak hangisi
benim kullandığım roho düz 5 cm yükseklikte.
Sitede 4 çeşit var 285 dolar olan.
Düzlerden ben pek memnun değilim sizin bu konuda fikriniz nedir

Ben şu anda arkadaşımın bana geçici olarak verdiği Conform marka 5 cm yükseklikte bir minder kullanıyorum. Bası yaram var o yüzden istemiştim, yaram iyileşiyor yavaş yavaş. Minderi geri verince ne yapacağım bilemiyorum.Şu an kullandığım minderde otururken kalçam öne doğru kayıyor.

M.Cem

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Özellikle Oturan Boğa'ya çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir forum ve paylaşım sitesi hazırlayıp bu siteyi güncel tutmayı başaran herkesi tebrik ediyorum ve sizlerle gurur duyuyorum arkadaşlarım.

M.Cem

Contour select modelinin fiyatını roho türkiye mümessiline sordum.Verdikleri fiyat 690 $+K.D.V.=745 $.
Bu ürün yurtdışında 280-330 $ arasında satılıyor.Kargo masrafı da 65-120 $ arasında değişiyor.Artık gerisini siz hesaplayın.Bu ticaret anlayışı ile yurtiçinden medikal malzeme almak çok zor.Zaten adı "MEDİKAL" oldu mu ülkemizde tam bir vurgun yaşanıyor.Hepsi fahiş fiyatlara satılıyor.Talep edenin alma gücü var mı yok mu sorgulanmıyor ,zaten kimin umurunda.Vay halimize:(

Merhaba arkadaşlar,

www.spinlife.com sitesini incelerken bazı konularda şüpheye düştüm. Acaba sipariş verirken, ölçüleri girdikten sonra, herhangi bir aksesuvar pompa, kılıf vb. istemek gerekiyor mu ilave olarak?

M.Cem

Hayır, hayır! Sadece minder siparişi vermek yeterli. Kılıf ve pompası içinde geliyor...

Teşekkürler Oturan Boğa, sağolasın.

M.Cem

Yok İsmail, iki minder aynı marka ama modelleri farklı. Birbiriyle kıyaslama... spinlife bildiğim en uygun satış yapan sitedir.

isteyen varsa turkiyedede sıfır roho high profile 700 ytl ama spot satılıyor.. ama garanti ve fatura yok!!

tmm abi. nova Arkadaşım nerede bu 700 ytl lik roho minder ?

http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_h...ield-keywords=roho+Wheelchair+Cushion&x=0&y=0

bu linke tıklayın bi sürü çeşit gelecektir. bazı satıcılar türkiyeye gönderi yapmıyor. cosmetic solitions dan bi minder sipariş ettim. iki hafta sonra gelecek. aynı firmadan 4-5 ay önce başka bi şey sipariş etmiştim 20 günde kapıya teslim kargoyla geldi.

Ships from and sold by Cosmetic Solutions.
açıklamasında bu yazıyı/bu satıcıyı gördüğünüz minderi sipariş edebilirsiniz.
formu doldurdum, adresi verdim. tüm tahsilat kredi kartıyla yaptım.

not: benim minder roho değil, jel+köpük (gel foam) başka bir çeşit.
not not: Roho Contour Select Wheelchair Cushion 319 $

Abi, ne kadar kargo ücreti ödedin? Gerçi ağırlığa göre değişir ama, yine de senin getirttiğin paketin ölçülerini ve ödediğin kargo masrafını söylersen kıyas yapılabilir.

Amazon'da mesela spinlife üzerinden satılıyor minder. Malum, spinlife Türkiye'Ye ürün göndermiyor. Amazon üzerinden olunca gönderiyor mu mesela? Bu tür bilgiyi (kargo dahil) alışverişin hangi aşamasında öğreniyoruz?

bu kargo ücreti firmasına göre epey değişiyor. tabii ağırlık ve boyutlar birinci etken.
benim minder 40x40 cm ve 3cm kalınlıkta. fiyata 10 $ kargo ekledim.
ürünü incelediğim sayfanın sağ üst tarafında mavi bir kutucuk var orada +shipping diye kargoyu da yazıyor.
bkz:
http://www.amazon.com/Economy-Gel-F...r_1_188?ie=UTF8&s=hpc&qid=1220610604&sr=1-188
benim aldığım buna benzer bi şey. linkimi bulamadım :)

türkiye'ye gönderisi olup olmadığı sipariş formunda adres yazarken ülke seçimi bölümünde belli oluyor.
haaa bi de sayfada Product Details diye bi başlığın yanında View shipping rates and policies yazısına tıklayın. gelen sayfada gönderi yaptıkları ülkelerin listesi var. fakat o listeye pek güvenmeyin. listede turkey yazdığı halde bi firma göndermiyoruz dedi. kesin cevabı yine sipariş formunu doldururken alırsınız.

burada cosmetic solisyonun ağırlık ve ülkeye göre gönderi fiyatları ve süre tablosu var.
ağırlığı libre olarak vermiş 1lb=0.46 kg=10$
http://www.amazon.com/gp/help/seller/shipping.html?ie=UTF8&asin=B0009RMLTC&seller=AKZ54EXMVZHXW

spinlife bu siteden türkiye ye ürün gelmediği söylenmişti bu arkadaşımız almış nasıl aldığını merak ettim doğrusu?

amazon'dan 4-5 ay önce bi döner tabla almıştım. yataktan veya oturduğum herhangi bi koltuktan t.sandalyeye geçişi kolaylaştıran bi zamazingo.
ve son olarakta yukarıda yazılı olduğu gibi bir t.sandalye minderi aldım.
amazon.com bizim gittigidiyor.com veya hepsiburada.com gibi binlerce satıcıdan oluşan bir alışveriş sitesi. diğer tüm alışveriş sitelerinde olduğu gibi amazon'da her satıştan komisyon alır. yani adamların amazon diye koca bi hiper marketleri yok. sanal..
bir malın birkaç satıcısı vardır. biri türkiye'ye göndermezse diğeri gönderebiliyor. sizin yapacağınız iş o göndereni bulmak.
niye bazıları gönderir , bazıları göndermez?
sanırım göndermeyenlerin ithal izinleri yok vaya türkiye'deki bankalarla anlaşması yok ya da başka bi şey.

bu başklık baya eski. heralde geçen yıllarda mümkündü. fakat şuan roho'nun şirket politikası gereği amerika kaynaklı internet sitelerinden amerika dışındaki hiç bir ülkeden roho ürünlerini alamıyorsunuz.
cümle karışık olduysa şöyle özetliyim. roho ürünlerinin alımını, spinlife veya diğer amerikan menşeli sitelerden sadece amerika'da yapabilirsiniz.

Amerika'dan Roho minder getirtmek..?

Amerikada ki Spinlife sitesinden roho minder alıcam fakat adreste ölçüsünü yazacağımız yerde alt alta 2 bölüm var benim minder 17 ye 17 olucak üste bunu iişaretlerken altındaki bölümün anlamı ne o bölüme ne yazcaz bilen varsa sevinirim..

ROHO High Profile Cushion - ROHO Cushions - High Profile

dediğim bölümün adı bu Cushion Rigidizers

O bölümde istdiğin ek bişi varsa seçiyorsun. Orayla işin yok yani.

Üst Alt