Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Amerika'ya gidersem ilaçlarımı nasıl temin edeceğim?

Losdy

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
14
Merhabalar arkadaşlar, ben böbrek nakli olmuş biriyim, ve 3çeşit ilaç içiyorum, adları
Deltacortril
Imuran
Prograf
Ben Nisan 2024 te Amerikaya gitmeyi planlıyorum
Orada ilaçlarımı rahatlıkla alabilir miyim? Nasıl alırım veya buradan ne kadar ilaç götürebilirim?
LÜTFEN benim gibi veya ilaç kullanan orada yaşayan varsa yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim

konuyla alakası yok ama doktorum Ahmet sana gerekirse Amerikadan ilaç getirtecez demişti

Ahmet T

Teşekkür ederim ama ben ilaç istemiyorum, orada nasıl temin edebilirim kolayca, sigortalı veya sigortasız şekilde.
Bana şuan Amerika da yaşayan benim gibi böbrek nakilli birisi lazım

merhabalar sorunuza tam cevap olmayabilir ama deneyebileceğiniz alternatifler.

1) (bu ülkeye gidecekseniz muhtemelen zaten ingilizce biliyorsunuzdur tahminim) yabancı forumlardan araştırmak.
2) tedavinizi aldığınız hastanenin "sosyal hizmet" bürosuna danışmak.
3) sgk 170 hattına danışmak.

Son düzenleme:
kar&yağmur

Çok teşekkür ederim ama yabancı forumlarda bulamadım ama dediğiniz gibi hastaneyi arayım, sanmıyorum yardımcı olacaklarını ama, tekrar teşekkür ederim

Kimse yardımcı olmadı tam tahmin ettiğim gibi,, ya koca forumda hiç mi yurtdışında yaşayan yok ya

Üst Alt