Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Amfizem (Fıçı Göğüs) hastası olan var mı?

emrh77

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar benim göğüs kafesimde çıkıklık var doktora gittim senin göğüsün fıçı göğüs dedi bişe yok tedavisi yok falan dedi ama görüntüsü hiç iyi değil... :( ameliyat falan var mı bu hastalığım için. bir de skolyoz ameliyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim yani son teknoloji ne durumda ...teşekkürler

sigara içenlerde olabilen bir rahatsızlık degilmi

içmiyorum sigara, ve sanırsam doğuştan böyle göğüs kafesim ameliyat yapılır mı acaba ??:(

Sa kardeşim mesajı yazalı uzun zaman olmuş sen ama ben yinede cevap yazayım dedim bende doğuştan güvercin göğsü var diğer adi fıçı göğüs bilimsel adi pektus karnetum ben gibi insanlar var mi bende merak ediyordum demek varmış bu rahatsızlık doğuştan kardeşim bizde ameliyat olma önermem bende kifoz skolyoz osteoporoz da var yani hafif kamburluk yani uzun lafın kısası ameliyat var bu isin ama tercih etme derim sebebi eğer iç organlara baskı yapmiyorsa olma benim hafif derecede nefesime engel oluyor ben olmadım hafif olduğu için sana sorularim var cevaplarsan iyi olur mesajimi umarım görürsün bu rahatsizligin düşmanı sigara alkol 23 yaşındayım bir kere içmedim ahlaki ve kişilik bakımından kullanmadim

İyikide kullanmamisim bu doğuştan rahatsızlığın düşmanı imiş zaten bu yanlız kunduracı göğsü var o ameliyatlık iste o tehlikeli

Üst Alt