Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Amir 3 saat erken eve gönderiyor ama şef şikayet ederim diye tehdit ediyor?

kosovali2

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben sürekli işçi engelli kadrosunda yim amir beni 3 saat erken gönderiyor şef şikayet ederim işinden olursun diyor ne yapmaliyim

Amirinizin sizi 3 saat erken gonderme yetkisi yok,sef sikayet ederse basiniz belaya girer,kimse size sahip cikmaz o zaman,isinize vaktinde gelin vaktindede cikis yapin,kimseye koz vermeyin.

Isim kamu

3 şef var vardiya vardiya değişiyor ben her vardiyaca 8 5 çalıştığım için bulunuyorum diğer şefler de erken yolluyor onun vardiyasında zamanında çıkıyorum diğer şeflerin vardiyasında erken cikiyorum

Ama şikayet edecek şefte vardiyasini birakib erken cikiyor

hocam engellilere izin çıkdı izin hakkını kullanabilirsin zaten esnek çalışma hakkıda var sabah 10 dan 4e kadar yanılmıyorsam

Cumartesi amirin izni

Iyi arkadaşlar belediye calisaniyim c.tesi günleri yarim gün olduğu için amir gelme diyor şef ise gelmezsen cimere yazarım diyor şef birşe yapabilirmi

sana kim gelme diyorsa ondan yazılı onay al kafan rahat olsun .yada amiri alacaksın şefin karşısına dikeceksin yesinler birbirini.

Amir bana sahip çıkıyor müdürü de aradı müdür gelme dedi

Arkadaşlar gerçekten böyle yapiyimmi

Şimdi görev yükselmeye giriyor müdür olmak icin

Üst Alt