Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Amir engelli personelin rızası olmadan kurum içinde birimini değiştirebilir mi?

kenan17

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Amir engelli personelin kurum ıcınde rızası olmadan birim değiştirebilrmi arkadaslar suan evrakkayıtta çalışıyorum yüzde 40 engelim var benı burdan alıp personel servisine vermek istiyor ama ben istemiyorum engelim gözümden sizce ne yapmam lazım bana dusun kararırını ver dedi ben istemediğimi belirttiğim halde

Yapacak bir şey yok yasal olarak benim bildiğim ama amirinle konuşursan anlaşma yoluna gidebilirsin

yok kardeş yok ne olursa olsun o amir hele belediye gibi bir yerdeysen asla şansın yok... çalış gitsin gün gelir o kişiyle dost olabilirsin belki o zaman suyun yönü değişebilir.

size yazılı bildirimde bulundu mu, kanunsuz bir uygulama yapamaz. ..

kurumunuz neresi?

Daha yazı yazılmadı sözle sölede yazıalcak

Eğer size unvaniniza göre is vermiyorsa itiraz edebilirsiniz atıyorum gih sınıfı memurken yhs bir memurun işini vermeye çalışıyorsa itiraz edebilirsiniz onun dışında raporunuzda calistirilamayacagi işler kisminda yazan işlere veremez sizi onun dışında eğer agir bir yere verecekse zorlanirim yapamam engelime zarar verir deyin belki değiştirmez

Ince görüş ve derin hissi istemeyen işlerde çalışabilir. Yardım

Arkadaşlar kamuda çalışıyorum müdürüm beni çalıştığım işten alıp döner sermaye maaşına verecegini söyledi yanlız benim raporum yüzde 40 gözden ve raporumdaki ibare
ince görüş ve derin hissi istemeyen işlerde çalışabilir.
Bildiğiniz gibi maaş döner bu tür işler ınce görüşlü işler değilmidir ne yapmam lazım zor durumdayım lütfen yarım

Engelliliğinizi arttırıcı hiç bir görevi size yaptıramazlar. Bu Başbakanlığın 03/12/2004 tarihli ve 25659 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 30/11/2004 tarihli ve 2004/28 No'lu Genelgesinde; özürlü personel çalıştırmak zorunda olan kamu kurum ve kuruluşlarının, çalışma yerlerini özürlülerin çalışmalarını kolaylaştıracak şekilde düzenlemeleri ve gerekli tedbirleri almaları, belirli bir mesleği olan özürlülerin meslekleriyle ilgili işlerde çalıştırılmalarının sağlanması gerektiği, özürlülüklerini artırıcı veya ek özür getirici işlerde çalıştırılmayacakları ve sağlıkları için gerekli tedbirlerin alınmasının gerektiği belirtilmiştir.

Dilekçene bunu ekle ve ver.

Mrb evet dediğiniz gibi mutemetlik birimi sizin engelinizle ilgili olarak çok ince ayrıntıları olarak dikkat gerektiren yani gözününü fazlasıyla yorabilecek bi bölüm.ben mutemetlikte çalışyorum ona istinaden dedim.

Üst Alt