Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ampute Futbol heyecanı İstanbul'da başlıyor..

Gothica

Aktif Üye
Konular
87
Reaksiyonlar
26
Ampute Futbol heyecanı İstanbul'da başlıyor..

ampute_milli_yeni.jpg

Türkiye Ampute Futbol Şampiyonası İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılacak olan şampiyona yarın başlayacak ve 16 Mayıs'ta sona erecek.

Şampiyonaya Karagücü Spor Kulübü, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü, Malatya Bedensel Engelliler, Kayseri Erciyes, Altay, Konya Tedaş Meram, Büyük Başkent, Samsun Engelli Gücü ve Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü takımları katılacak.

Şampiyona 3 grupta yapılacak ve ardından grup birincileri play-off'da mücadele edecek. Maçlardan sonra en fazla puana sahip ve averajı iyi olan takım şampiyon olacak.

Ayrıca grubun ikincileri ve üçüncüleri de kendi aralarında maçlar yapacak. Sıralama 16 Mayıs Cumartesi günü yapılacak maçların ardından belli olacak.

Ampute Futbol heyecanı İstanbul'da başlıyor.. - Futbol - Ajansspor.com

Gercekten güzel bir turnuva oldu istanbul olarak biz 4. olabildik ama cok büyük gelişme var istanbul özürlüler spor kulubunde. istanbuldaki arkadaslarımızın desteklerini bekliyoruz her pazar saat 13:00 de çapa daki uzun yusuf halı sahasında idmanlarımız devam etmektedir. İmkanı olan herkezin gelmesini istiyoruz engelleri hep birlikte aşalım. Kısacası desteklerinizi bekliyoruz.İstanbul gibi 15 milyonu aşkın nufusu olan bir ilde idmanlarımızı izleyen sayısı neredeyse yok denecek kadar az. Sizlerin bizleri izlemesi bize hırs verir bunada gercekten ihtiyacımız var.
Saygılar.

İ.S.O.S

Türkiye Ampute Futbol Milli Takım'ı ve Konya Engelliler Gücü SK oyuncusu olarak turnuvaya katılan takımları başarılarından ötürü kutluyorum. Biz bazı sıkıntılardan ötürü katılamadık ama arkadaşların haberlerini takip ettim Eylül ayında başlayacak olan ligimizde ve onun öncesinde düzenlenecek bir şampiyona daha gayet güzel şeylerin olacağı inancındayım. Engelli futbolu deniliyor ama ben şahsen bu futbol branşını pek engelli futbolu olarak görmüyorum çünkü yapılan iş gerçekten bazı şeyleri aşmayı gerektiriyor gerek fizik olarak gerek akıl olarak halı sahalarda normal arkadaşlarla yaptığımız maçlarda görenler alkışlıyor demek ki biz bişeyleri yapıyoruz gerçekten bazen tek bacak olmanın burukluğu oluyordu fakat bu ampute futbol sayesinde tek bacakta futbol gerçekten düzgün bi şekilde oynanabiliyor zamanın herşeyi en güzel şekilde değiştirmesi dileğiyle... Aykut Taylan Ünlü

Üst Alt