Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi engellilere kolaylık var mı? [Soru]

hakikat

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bu sene Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne başlayacağım.Engellilere sağlanan kolaylıklar (dersler,harç paraları vb...) varmı? ÖSS yerleştirme sonuçların açıklandığı sayfada Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından sağlanan burs, kredi, katkı kredisi ve yurt başvurularını 15-24 Ağustos 2008 tarihleri arasında https://yurtkur.osym.gov.tr internet adresinden yapabilirsiniz ifadeli yazıda ne denilmek isteniyor.İlginize teşekkürler...

bende bu sorunun cevabını merakla bekliyorum dogrusu ??

eskisehrde yüz yüze 2 yıl ders gördüm ve dewam zorunlulugum vardı.insiyatiflerini kullanarak beni merkez kampüse aldılar ama engelli olupta merkez kampüste kalacaksınız die bir hakkınız yok.
bendensel engelliler derneğinen 1 yıl burs aldım hayırsever bi vatandas notlarımın oldukca ii olması sebebiyle yaptı bunu..
onun dısında bazı özel burslar varki kişiler özelkle okuyan engelli öğrencilere destek olmakı için veriorlar..onun dısında devletin engellilere sagladıı özel burs ve yurt, yada harc indirimi imkanı yok dolayısıyla üniversiteninde...

linke baktım ancak tc istior ve benm durumla alakam uymadıgı için tc mi kabul etmeddii..

Üst Alt