Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anadolu üniversitesi açıköğretim kayıt parası ve engelliler..? [Soru]

hakikat

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar meslek lisesi mezunuyum bu sene üniversite sınavına girip Anadolu Üniversitesi açıköğretim (bölümüm dışı) okumak istiyorum biz engellilerin sınavda,puan hesaplamalarında ve Anadolu Üniversitesi açıköğretimde kayıt parası ve kayıt yenilemede farklılık söz konusumu iyi günler

Bize özel uygulama sözkonusu değil. Sadece eğer merdiven sorunu yaşayacaksanız, sakat olduğunuzu kayıt esnasında belirtin, ki sınav için gönderileceğiniz okullar size uygun seçilsin (gerçi bunun ne kadar uygulandığı da ayrı bir konu ya, siz gene de bunu belirtin).

arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam veya yanlış duymadıysam. sınavda ek süre veriliyor( ama olan arkadaşlara) ve yanlış hatırlamıyorsam ek pun var diye duydum.... fakat nasıl oluyor bilmiyorum. isterseniz ösym temsilcilikleri ile irtibatta geçin.

engellilere ek süre veya ek puan söz konusu değil .yok . sınav yeri kolaylığı içinse tam teşekküllü hastaneden özürlü raporu istiyorlar . Kendinizin gitmesi isteniyor . Yani ben engelliyim beyanı yeterli olmuyor . diğer konularde sınıf geçme not sistemi vs bir fark yok .

Üst Alt