Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anadolu Üniversitesi-Entegre Engelliler Yüksekokulu

Konular
17
Reaksiyonlar
0
yo_engent.jpg

Engelliler Entegre Yüksekokulu, özel eğitime muhtaç engellilere, yükseköğrenim kademelerinde, kendilerine uyan meslek programlarında eğitim vermek, onların topluma üretken bireyler olarak katılmalarını sağlamak amacıyla kurulmuştur. Kendi alanında ülkemizin tek yükseköğretim kurumudur.

Engelliler Entegre Yüksekokulunun bünyesinde bulunan bölümler, işitme engelli bireylerin eğitim gereksinimlerini karşılayabilecek teknoloji ile donatılmıştır. İki yıllık önlisans programlarına Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından öğrenci yerleştirilmekte, lisans programlarına ise ön kayıt ve yetenek sınavı ile öğrenci alınmaktadır.

Programlar : Bilgisayar Operatörlüğü (Ön Lisans) (***), Yapı Ressamlığı (Ön Lisans) (***), Seramik Sanatları (Lisans+Özel yetenek) (***), Grafik Sanatları (Lisans- Özel yetenek) (***)
(***) Zorunlu Türkçe hazırlık programı vardır.

Tanıtım Kataloğu

Web : Birim Web Sayfası
E-mail: engyo@anadolu.edu.tr
Tel: (0222) 335 06 64
Fax: (0222) 335 06 64
Yunusemre Kampusü, 26470 ESKİŞEHİR

Engelliler entegre yüksekokulu kapanıyor mu ?

Engelliler entegre yüksekokulunda ikinci öğretim ücretleri ise yaklaşık yüzde 500 artarak, rekor kırdı. Engelliler entegre yüksekokulu bin 782`den 8 bin 605 TL`ye çıktı.

Zaten kıt kaynakları olan engelli ailelerinin bu bedelleri ödemeleri mümkün değildir. Bunun anlamı, Öğrenci almamak ve Bölümü kapatmaktır.

Ben bu duruma kimse kusura bakmasın ama sadece Çüş derim.

Üst Alt