Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anadolu Üniversitesi Uzaktan Yüksek Lisans başvuruları için son tarih 24 Ocak 2024

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
170
Anadolu Üniversitesi aracılığıyla yüksek lisans eğitimlerinizi uzaktan, uzaktan ve ikinci öğretim şeklinde yapabilmek için aşağıdaki linkten başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz:

Tezsiz Yüksek Lisans programları için ücretlerde engellilere rapor oranı kadar indirim yapılıyor.

Son başvuru tarihi: 24 Ocak 2024

1602xd3.jpg
[/url]

Son başvuru 19 ocak yazıyor.

@osmangazi, Sayfanın başında "Yabancı Uyruklu Adaylar" için yazıyor sizin gönderdiğinizde.

KKELEBEKK

haberdar için sağolasın 4 bölüm bitirdikten sonra kısa bir mola diye düşünüyordum ama işletme lisansın üstüne yüksek lisans mı yapsam yoksa öğretmenlik bazında lisans mı tamamlasam bilemedim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@16Caner16, İkisi aynı anda olsa güzel olur. Ben de ikinci üniversite ve yüksek lisans olarak devam ediyorum şuan. :)

İş hayatı varken ilave olarak okumak ciddi anlamda yıpratıyor mezuniyetten sonra kısa mola vereyim dedim fakat iyice tembelleştim :) cesaretinizden sizi tebrik ederim :)

uzaktan yüksek lisans mı? devam mecburiyeti yok mu? Sınavlar nerde olacak? Nasıl olacak?

Üst Alt