Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anadolu Yakasında tekerlekli sandalye satan mağazalar nerelerde var?

cemal23

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
Kadıköy dışında akülü sandalye satan mağazalar nerede?

cemal23

Ümraniye Can Park AVM'nin çaprazında Wollex firmasını gelip geçerken görüyorum..

Acıbadem'de OttoBock bayii var, ben benim sandalyeyi oradan almıştım... hemen Akasya AVM'nin karşısında... M4 metrosuyla gidip Acıbadem durağında inebilirsin, ancak Acıbadem sokakları çok dik yokuşlu (inişli-çıkışlı) ve OttoBock bayiine kadar 900metre-1km'lik bir mesafe var o yüzden eğer gidersen yanında bir refakatçi olsa iyi olur, ya da orada birilerinden yardım istersin....

Üsküdar - Çekmeköy metrosuyla gelenler için Yaman Evler Durağında inip asansörle yukarı çıktığında tam karşına denk geliyor. Alemdağ Caddesi üzerinde. 0216 411 53 53 iletişim numarası. Zaten metrodan inip asansörle yukarı çıktığında kocaman bir tabela var. Gitmeden telefonla da bilgi almak istersen numarasını yazdım.. Ben hiç girmedim tanımam da. Geçerken gördüğüm için siz sorunca aklıma geldi.

Üst Alt