Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anafranil kullanan var mı?

Konular
6
Reaksiyonlar
1
günde 50mg kullanıyorum
Nasıl ilaçtır bilgim yok? Prozactan Anafranile geçiş.

Anafranil senelerce içtim. Herkeste farklı yan etkileri olur. Çenede gerilme , kasılma ağız kuruluğu ,uyku .. birde cinsel yönden etkileri olur. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Yan etkisine varım ya şifası olsun yeter ne olursa olsun bırakmamaya çalışacağım sizi nasıl etkiledi anafranil?

@Powerofthink214,
Anafranil SR 75 mg bugün kullanmaya başlayacağım nasıl bir ilaç bilgisi olan var mı kaygılara iyi geliyor mu

Anafranil trisiklik antidepresan diğer antidepresanlar dan daha iyi diyorlar doğru müdür.yan etkisi biraz fazla ama takıntıları bitiriyor

Kullanan yok mu bu ilaci

@Psikoterapi,
2 senedir sabah 1 akşam 1 olmak üzere 75 mg kullanıyorum.. Yorgunluk, takıntı ve kaygı şikayetlerine çok iyi geldi. Bu güne kadar sayısız ilaç kullandım ve yan etkisini görmediğim tek ilaç Anafranil oldu. Sanırım uzun yıllar kullanacağım.

Anafranil eski bir ajan ama oldukca etkili bir antidepresan.

Özellikle okb ve panik bozukluk için diğer ilaçlar eline su dökmez.

OKB panik boz. Anksiyete boz. İçin anafranil ve paxil.

Anfaranil bazen geçiktirici olarak ta recete ediliyordu eskiden. İlginc değilmi?🙂

Bu bilgileri her yerde bulamazsınız.

serotonin ve Dopamin üzerinde çok etkilidir

Öncekile geçmiş olsun. Anafranil SR 75 mg senelerce içmiş birisi olarak ondan ondan başka ilaç içemiyorum ( şuan ilaç kullanmıyorum). Esneme yapar ,, uyku yapar, rüyalarda artma olur,ellerde titreme , ağız kuruluğu, hocamın dediği gibi geciktirici özelliği vardır. O ilacı içen birisi kolay kolay ihtilam olmaz. Okb konusunda etkili diyorlar. Bende bağımlılık gibi birşey yapmıştı. Bıraktığımda karnım ağrırdı. 2006 da idi sanırım anafranil ile seragual kombine yapılmış 1 ay da dünyalar tekrar benim olmuştu. İlacı iyiyim diye bırakmıştım . Ogündür dikiş tutmuyor. Bende artık saldım Çayıra. Mevlam kayıra. İşin özeti Anafranil Candır. :) Kimi doktorda favarin için çok güzel diyo. Ben pek etki görnedim. Paxil paxera bunlardan da görmdim. Allah kimin ne derdi varsa derdini , imtihanını küçültsün . Kuluz imtihan olacağız. Buna da hamd olsun. Beterin beteri var.

OKB olupta iyileşen var mı? İlaçlarla vs? . Artık hastalık kalmadı hayatıma devam ediyorum. Remisyonda olan var mı?

Çok sert bir ilaç nefes alma takıntım tik de sayılabilir göz kırpma falan da oluyordu yutkunma kullandım bende metabolizmamı bozdu 3 4 ay ne çektim sonda bıraktım

@halistaşdeviren,

okb için kullanmıştım uzun zaman önce. İşe yaramıştı ancak ilacı bırakınca tekrar eskiye dönüş durumu oluyor.
okb nin gerçek tedavisi davranış terapisi, bilişsel terapi gibi tedavilerdir.

Üst Alt