Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Analog işitme cihazından dijital işitme cihazına geçiş

rugu

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba öncelikle ben uzun zamandır analog cihaz kullanıyordum fakat şimdi sanıyorum analog kalmadı piyasada. fakat dijital cihazlarda eski cihazdaki verimi göremedim:/ her ne kadar üniversitenin yemekhanesindeki gürültülü sesleri önlemiş oluyor olsada karşımdakininde konuşmasıda bir okadar kesiliyor.bazı ortamlarda cihaz pek istediğm kadar olmasada iş görüyorken bazen hiç işimi görmüyor bu kapalı,gürültülü olmayan ortamlarda dahil. ve karşımdakiyle sohbetim havada kalıyor. analog cihazda bunu kendim o an belrilyebliyorken şimdi her seferinde odyoya gitmek ve bunu tanımlamakta mesele ve sanıyorum dijital cihazlardan eski cihazım gibi fayda göremeyeceğim.. analogdan dijitale geçişte benim gibi aynı sıkıntıyı çekenleriniz oldu mu?

bende de aynı problem var bazı yerlerde çok güzel bazı yerlerde sanki yokmuş gibi geliyor alışması uzun sürüyor dediler bakalım ama sürekli ayar yapttırmam gerekiyor buda çok zaman alan birşey :(

Cihazlarınıza müzik denilen bir programı yükletme imkanınız varsa deneyin. Müzik programında gürültü bastırma gibı özellikler kapalıdır ve daha analoga yakın bir ses verir.

benimki gözlük tipi oldugu için pek bişi anlamadım eskisi analog du şimdi dijital çünkü kalıplı degil benimki kemik yollu oldugu için bemim için bi fark olmadı

Üst Alt