Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anatomica 0-18 yaşında kalıcı işitme engeli olanların tedavisini ücretsiz yapacak

muntada al ansar

Aktif Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
23
Anatomica’nın Gayrettepe şubesinin açılışı; 24 Ocak 2012’de, sanat, spor, sağlık ve iş dünyasından önemli isimlerin bir araya geldiği törenle yapıldı. Organizasyonda merkez yöneticileri çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını belirtti.

Anatomica, işitme engelli çocuklarımız için düzenlenen birçok projede yer almış olup, Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı (TİV)'in güç ortaklarındandır. Op. Dr. Ömer Cenker ILICALI'nın 2005 yılından bu yana başkanlığını yaptığı TİV, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, 0-6 yaş işitme engelli çocuk ve ailelerine tam gün eğitim vermektedir. Ataşehir’de 2008’de hizmete giren yeni binasında, 140 işitme engelli çocuğumuza eğitim ve sağlık alanında ücretsiz hizmet veren vakıfta, işaret dili ve sözel dili eğitimi sağlanmaktadır.

Merkezimiz, 24 Ocak 2012'de gerçekleşen Gayrettepe merkezinin açılışında, yürüteceği çok önemli bir sosyal sorumluluk projesini de açıkladı. Söz konusu tarihten itibaren ülkemizde ikamet eden 0-18 yaş arası tüm kalıcı işitme engelli çocukların; muayene, tetkik ve tedavileri Anatomica tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. Projemiz, açıklandığında İstanbul'u kapsamaktaydı, ancak ülkemizin dört bir köşesinden gelen yoğun talep nedeniyle kampanyamız genişletilmiştir.

Alıntı: Kurumsal > Kurumsal > Sayfalar > Anatomica - Kulak Burun Boğaz ve Estetik Cerrahi || KBB || Estetik || Saç Ekimi

Bu işin arkasında reklam kaygısı var sanıyorum.... 0-18 yaş çocukların sağlık hizmetleri zaten devlet güvencesi altında. Sadece fark ücreti almayacaklar anladığım kadarıyla.

0-18 yaş arası işitme engelli,maddi durumu yerinde olmayan çocuklara ücretsiz muayene

Aşağıdaki duyuru bana yakın bir arkadaşım vasıtasıyla geldi. Doğruluğunu bilmiyorum. Telefon açıp soramadım:)

İstanbul'da yaşayan ve maddi durumu yerinde olmayan 0-18 yaş arasındaki işitme engelli çocuklari herhangi bir belge istenmeden,
Gayrettepe de bu hafta açılan Anatomica Kulak Burun Boğaz Hastanesinde ,muayenelerinden ameliyatlarına kadar her türlü tedavilerini ücretsiz olarak gerçekleştirebileceklerdir. 444 4 522

Üst Alt