Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anayasa mahkemesi'nin yeni Bakıcı tazminat iptal kararı..?

Swain

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
2
Herkese selamlar bugün bir haber gördüm haberin içeriğini tam anlamadığım için sizlere sorayım

Hatırlarsanız 2016 nisanda çıkan karara göre bakıcı tazminatı tek poliçeye alınmıştı böylece o tarihten sonra kaza yapanlar bu tazminatı alamamıştı

Bugün okuduğum haberde bu kararın iptal edildiği söyleniyor yoksa ben mi yanlış anladım? Haberin içeriğinde geçici bakıcı tazminatı temin edilebilecek diyordu . Bu konuda bilgisi olan var mı?

Haber kaynağı

https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/anayasa-mahkemesinin-iptal-karari-kaza-yapan-arac-sahiplerini-sevindirecek/2003446

Hayret kimse konuyu merak bile etmemiş diyeceğimde ülkede hukuksal bir kriz var zaten anayasa mahkemesi ismi geçince cevapsız kaldı galiba😀

Swain
Anayasa mahkemesi kararlarında bulamadım bu konuyu, siz habere göre mi açtınız konuyu, yoksa anayasa mahkemesi kararlarından teyit ettinizmi konuyu, varsa başka link koyabilirmisiniz

Üst Alt