Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anem babasından ben babamdan yetim aylığı alıyoruz. İkimize de ikramiye verilecek mi?
hayır 1000er lira alamzlar.diğer arkadaşalrın söyledıgı gibi maaşları oranında alırlar.bende alıcam e devlete baktım benm yetım maaş oranı%25. e devlette %25 oldugu için 250 lira olarak görülüyor. e devletten bakınca zaten görürler.kısaca e devlete kimin ne alacagı yazıyor.
iannem dul olduğu için babasından ben de engelli olduğumdan babamdan ssk maaşı alıyoruz
her ikisinde ayrı maaş ve başbakan bizzat dedi kimse 1000 liranın altında almayacak dedi
ne saçma bir uygulama
o adamda emekli neden hisseli yapıyorlar 100 lira kescekler
nfrysmn
kardeş bakın bende yetimim vedediğim gibi merhum babamdan dolayı maaşının %25ini alıyom.ve e devlete baktım aldıgım oran mıktarı yanı 1000 liranın %25 i olan 250 lira alacagım görünüyor.yetim ve dullara hiç bir zamankalan maaşın tamamı ödenmıyor bellı bi yüzdeleri baglanıyor.
siz size babanızdan dolayı maaşın kaçta kaçını alıyosanız o kadarını alırsınız.mısal size kalan maaşın %75 veriliyorsa 1000 lira değil o 1000 liranın %75 i olan 750 lira ikramıye olarak ödenecek. aynı işlem annenız içinde geçerli.
bahsettiğim gibi e devletten baktım maaşın %25 ini aldıgım için maaşın %25 i olan 250 lira alacaklı olarak görünüyom e devlette.
sizde e devletten bakarsanız böyle oldugnu görürsünüz.