Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anem babasından ben babamdan yetim aylığı alıyoruz. İkimize de ikramiye verilecek mi?

volkano39

Üye
Konular
166
Reaksiyonlar
10
annem dul olduğu için babasından ben de engelli olduğumdan babamdan ssk maaşı alıyoruz. her ikimize de bayram ikramiyesi 1000 er tl verilecek mi?

volkano39

ayrı dosyalar olduğundan alacaksınız.ama 1000 er tl olmayabilir.750+750 olma şanşı var.8 haziranda ödenecek

baktım hiç bir yerde 750 tl yazmıyor. yanlış biliyor olmayasın.

Hak sahipleri hisseleri oranında alacak; aylık hisse oranın %75 ise 750 TL, %50 ise 500 TL, %25 ise 250TL.

@volkano39

şundan dolayı 750 dedim.
siz direk kendiniz emekli olsaydınız evet 1000 tl alacaktınız.ama anneniz babasından sizde babanızdan maaş aldığınızdan
750 tl olabilir. ama kesinde konuşmak istemem. karışık konular bunlar. inşallah 1000 er tl alırsınız.ama 750 şer tlde alırsanız şaşırmayın.
paylara göre ödenecek. %75 paya 750 tl %50 paya 500 tl ödenecek.

merhaba 2 hisse olduğu için 1000 TL tamamlanacak şekilde olacak
başbakan kimse 1000 tl altında almayacak dedi
annen 650 olabilir sen 350 öyle yani.

abma sizinki tek maaş değilmiş
her ikinizde 1000 liri alırsınız

nfrysmn

hayır 1000er lira alamzlar.diğer arkadaşalrın söyledıgı gibi maaşları oranında alırlar.bende alıcam e devlete baktım benm yetım maaş oranı%25. e devlette %25 oldugu için 250 lira olarak görülüyor. e devletten bakınca zaten görürler.kısaca e devlete kimin ne alacagı yazıyor.

-mka

iannem dul olduğu için babasından ben de engelli olduğumdan babamdan ssk maaşı alıyoruz
her ikisinde ayrı maaş ve başbakan bizzat dedi kimse 1000 liranın altında almayacak dedi

ne saçma bir uygulama
o adamda emekli neden hisseli yapıyorlar 100 lira kescekler

nfrysmn
kardeş bakın bende yetimim vedediğim gibi merhum babamdan dolayı maaşının %25ini alıyom.ve e devlete baktım aldıgım oran mıktarı yanı 1000 liranın %25 i olan 250 lira alacagım görünüyor.yetim ve dullara hiç bir zamankalan maaşın tamamı ödenmıyor bellı bi yüzdeleri baglanıyor.
siz size babanızdan dolayı maaşın kaçta kaçını alıyosanız o kadarını alırsınız.mısal size kalan maaşın %75 veriliyorsa 1000 lira değil o 1000 liranın %75 i olan 750 lira ikramıye olarak ödenecek. aynı işlem annenız içinde geçerli.
bahsettiğim gibi e devletten baktım maaşın %25 ini aldıgım için maaşın %25 i olan 250 lira alacaklı olarak görünüyom e devlette.
sizde e devletten bakarsanız böyle oldugnu görürsünüz.

nfrysmn

maaş bağlama oranı pay hakkı kadar alırlar %75 pay hakkı varsa 750tl çocuklar için %50 500TL yapar.

shukufe
bizim müzmin muhalıf begenmemiş:D.verse dert vermese dert.

İron
hocam her çocuga %50 vermiyorlar çocuk sayısı arttıkca pay düşüyor.

Üst Alt