Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ani çınlama sonrasında ortaya çıkan işitme kaybı söz konusu. Ne yapmalıyım?

bilgim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

Foruma yeni üye oldum. Yanlış bir şey yaparsam şimdiden özür dilerim.

Perşembe akşamı iş çıkışı sol kulağımda ciddi bir çınlama sonrası (hala devam ediyor) duymada sorun yaşamaya başladım.
Cumartesi günü bir doktora gittim. İşitme testim sonrasın sol kulağımda saf ses ortalaması 37db, konuşmayı anlama eşiği 40, konuşmayı ayırt etme %76 çıktı.
Değerler yüksek mi düşük mü bilmiyorum ama beni oldukça rahatsız eder durumda yani duyamıyorum bir kulağımla. Doktor yapacak bir şey olmadığını söyledi. Yine de damardan bir kereye mahsus kortizol verdi. İnanmadığını da belirterek hiperbarik oksijen tedavisi alabileceğimi söyledi. Pazartesi onun için bir doktora gideceğim.

Raporda hafif SN tipi işitme kaybı yazmışlar. Bu ilerler mi değerler yüksek mi çünkü cidden rahatsızlık veriyor. Başka doktorlara da gitmelimiyim?

Şimdiden teşekkürler

hafif isitme kaybina giriyor olcumleriniz. sinir tip isitme kaybi.
ani isitme kaybindaki tariflere uyuyor.bildigim,uc gun icinde vakit kaybetmeden dogru tedaviyle en az kayipla atlatabilirsiniz.bunun icin hiperbarik oksijen tdavisi yapiyorlarmis. doktorunuzun yapacak birsey yok demesine sasirdim.niye inanmazmis.
tekrarlarsa ilerler tabi. hiperbarik tedavinizi one almayi dusunun, gec kalmayin.gecmis olsun.

Merhaba teşekkürler cevap için. Bugün pazar olduğu için mecbur yarın gideceğim. Yarın da 5. gün olacak Tekrar bir ulaşmaya çalışayım. Tekrar teşekkürler

Bir soru daha soracağım. Bugün açık bir merkez yok. Yarın 4. gün olacak. Hiperbarik oksijen tedavisinin 4. günde faydası olmaz mı?

hic bilmiyorum. okuduklarimdan yazdim. insallah faydasi olur. gec oldu diye eliniz kolunuz bagli kalmasin. yaptirin tedavinizi. birde hafif isitme kaybi. cokta uzulmeyin. iyilesirsiniz insallah.

Üst Alt