Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ani işitme kaybı oluştu. İlaç kullanıyorum. Durumumu değerlendirir misiniz?

Mehmetkyseri

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Günaydın arkadaşlar... 13 gün önce kanepede uzanırken kulağım çınlamaya başladı tıkandı.. 1 gün sonra geçmeyince doktora gittim. Odyo testinde sağ kulak 94 db snik çıktı... Doktor 15 gün süreyle prednol tablet b vitamini verdi. 5 dozda kulaktan onadron ampul enjekte edilecek.. İlaçlar bitmek üzere iğne 1 tane kaldı. Şuan kayıp 60 db geriledi. Bugün son iğnem var yine odyoya girecem. Bakalım son durum ne olacak

öncelikle geçmiş olsun doktor kaybın neden olduğunu söyledi mi

Öncelikle geçmiş olsun. 2016 senesi bende ani işitme kaybı yaşadım ve ilk doktorum yanlış teşhis koydu (orta kulak iltihabı) daha sonrasında tomografi çekilince ve duymadığımı defalarca dile getirince anlaşıldı durum ve doktorumu hemen değiştirdim. Çünkü ilk 24-48 saat arası çok önemli aik de. Benim kulağım eskisi gibi oldu yanlız tinnitus kaldı sol kulağımda. Sana tavsiyem doktorunla mütabık kalıp almıyorsan hiperbarik oksijen tedavisinide tedavine ekletmen. Ciddi bir katkısı oluyor.

Doktor kaybın nedeni için bildiğimiz şeyleri söylüyor. Stres tümör filan. Onlarda tam teşhis koyamıyor. Mr çekindim sonucu 1martta çıkacak. Bugün kulak içi 5. İğne vurulacağım. Kortizon ilacıda yarın bitiyor. İlk gün kayıp 90db di. Bugün 13. gün 55db gibi çıktı. Doktor basınç tedavisine başlayalım dedi. Artık hayırlısı Allah tan.

Zane55
Sizinki kaç günde iyileşti acaba.

Yarın hiperbarik oksijen tedavisine başlıyorum. 14 günde kaybım 94 dbden 55 60 db e geriledi...

Benim yaklaşık 20 günde açıldı.. Hiperbbarik oksijen tedavisi iyi gelecek. Ben kulak içi ipne olmadım şuan sıkıntı yok kulağımda tinnitus hariç. Çınlana kalmazsa sende iyi olur. Hayrlısı tekrardan geçmiş olsun..

Üst Alt