Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ani işitme kaybı teşhisi ve çınlama için önereceğiniz işitme cihazı ve tedavi..?

uaemin47

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben yeni üye oldum öncelikle Allah yardımcımız olsun.

Benim sağ kulak küçüklüğümden beri duymuyor.
Sol kulağım ise bir sabah kalktım ve kulaklarımın tıkandığını hissettim önemsemedim ikinci gün düzeldi sonraki gün tekrar tıkanınca (seyahat ederken arabada kulağa hava girdiğini hissediyoruz ya o şekilde) KBB doktoruna gittim ve 35 db çıktı. bir takım serum ilaç vb. yazdı bu sefer çınlama da başladı bir hafta sonra tekrar gittim testte 48 db çıktı.
Doktor beni ani işitme kaybı teşhisiyle hiperbarik oksijen tedavisine sevk etti. Oksijen tedavisinde ikinci haftada 3 gün boyunca kulaklarım açıldı ben de ne olur ne olmaz diye seanslara devam ettim ki kulağım tekrar tıkandı seanslar da bitti. Yalnız çınlama hiç geçmedi.

Başka doktora gittim işitme cihazı önerdi.

Şimdi ne yapmamı önerirsiniz önerebiliceğiniz doktor var mı ve hangi model işitme cihazı kullansam daha iyi olur kulak içi isterim tabi.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Geçmiş olsun...
Malatya Üni.'de Prof.Erkan Karataş ve Adana Çukurova Üni.'de Prof.Ülkü Tuncer var.
Ama ani işitme kayıplarında en geç 72 saatte doktora başvurmak gerekir. Bu saatten sonra yararı olur mu, bilemem.

Üst Alt