Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Anı] Kolu olmayan arkadaşımın elini uzatmasını istedim

KAFKASZEYNA

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
çok sevdiğim ve hala görüştüğüm bir kolu olmayan bir arkadaşımla oturuyduk ben ona çok iyi el falı baktığımı söyledim oda banada bak diye ısrar edince elini uzatmasını istedim oda sol elini uzattı öbürünü ver dedim
yok dedi ben o an için onun tek kolu olmadığını unutmuşum
tekrar ver dedim
yok dedi ben tekrar hadi versene dedim
bana yook dedim sana diye bağırdı
o an ki duygularımı sözlerle ifade edemem
kendimi çok kötü hissetmiştim, aklıma her geldiğinide
ve şu an yazarken gene kendimi kötü hissediyorum.
Not: Arkadaşım bu sitenin üyelerinden biri umarım okumaz canım benim

Merhaba kafkaszeyno..hanım..umarım..bu arkadasınız..benim arkadasımdır ..size yardımcı olurum..benim (realde) gorustuyum bir arkadasım hemde ..iigünler

MERHABALAR ..BENİMDE BAŞIMDAN BUNA BENZER BİR HAYATIMDA TAHMİN BİLE EDEMİYİCEĞİM BİR ŞEY GEÇTİ BEN BİR SENE ÖNCESİ ANNEMİ VE KARDEŞİMİ ALDIM OTOBÜSE BİNİCEKTİK TERMİNALE GELDİK GEZEN BİR COCUK ELİNDE POŞETLE SAKIZ SATIYORDU SAKİZ İSTEMİŞTİM ALAYIM CAGİRDİM COCUĞU:(:(:(GELDİ 2TAHANE SAKIZ VERDEDİM ALIRKEN BAKTIM COCUK:(:(:)((( :oops: POŞETE ELİNİ ATARKEN ..ZORLANIYOR ..BEN SANDIMKİ ÖBÜR ELİNDE BOZUK PARALAR VAR ONDAN ATAMİYOR AYNİ BENİM KOLUMDA OLAN ENGELL COCUKTADA VARMİŞ:(:(:(COCUĞA SORDUM SORMAMLA BERABER COCUĞUN AĞZINDAN BANA ANLATIRKEN ..HİÇÇ FARKINA BİLE VARMADIM DESEM OLUR YANİ GÖZLERİMDEN YAŞLAR DÖKÜLDÜ ÖĞLE AĞLADİM O ANDA TABİKİ BELLİ ETMEK ISTEMEDİM COCUĞA AĞLADIĞIMI COCUK YANIMA GELDİ BANA DED"Kİ NEDEN AĞLIYORSUNU .ABİ.DİYE BENDE DEDİM YOK BİŞİ.. DEDİM.İSTERSEN SANA BENDEN SAKIZ VEREYİM DEDİ BENDE GÖZLERİM DOLU ŞEKİLDE HEPSİNİ VER DEDİM VE PARASINIDA COCUĞA VERDİM OGÜN NASIL OLDUYSA 5DK YAKIN GÖZLERİM DOLU OLDU ...:((((..VE COCUĞUN YÜZ İFADESİ ARKASINA BAKARAK YÜZÜNDEN OKUNUYORDU..BİLMİYORUM BEN HAYATIMDA BU ŞAŞKINLIK VERİCİ BİR ŞEYLE KARŞILAŞMADIM

Bazen,en derin dostluklar böyle yalnış anlaşılmalardan doğabiliyor...

Bak şimdi ne kadar güzel dost olmuşsunuz...

Canım benim ....Üzme kendini.... :wink: :wink:

Barbie demişki?

barbiebarbie' Alıntı:
bazen,en derin dostluklar böyle yalnış anlaşılmalardan doğabiliyor...

Bak şimdi ne kadar güzel dost olmuşsunuz...

Canım benim ....üzme kendini.... :wink: :wink:
evet..bizlerinde..istekleri"de.bu ya en güzel dosdluklar..endoğru şekilde..dosdlar..birbirini ..anlıyabilmesi..ama işte malesef..bu su istimal..edilmekte ..hadi bakalim buyurun .hepberaber..burdan yakalım?bunu bizlermi anliyamiyoruz bağzen yoksa biz dosdluk kurucağımız..kişiyle..kendimizi..cokmu ezik .gözteriyoruz..buda bir soru işareti kafada..yanlış anlaşılmasın ben karşilaşdiğim..bir arkadaşliği..açıkça ortaya koymak ..istedim inşallah barbie..herkez senin düşüncen ve benim düşüncem diyer insanlarda buna katilir ..sevgi bizden

arkadaşlar bu satırları okurken içimde kopan fırtınaları anlatamam. Etrafında engelli olmayan birilerinin bizi anlaması çok zor hatta belkide benim sizi anlamada çok zor benimde engelli bir yeğenim var ve bu siteleri ona nasıl yardımcı olabilirim ve onu daha iyi nasıl anlayabilirim diye takip ediyorum. Düşüncelerimizin engelli olmaması lazım. Yaşanılanlar hep hayatın gerçekleri bu gerçeklerden kaçmamak ve üstüne gitmek gerek bence. Sevgiler

Üst Alt